Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
marcias
őstag
Radeon 2600XT. Kiadtam a parancsot, kiírt jó sok mindent, és nem értek belőle semmit.
Itt mit kéne néznem? Drivernél mire gondolsz? Itt aktív az AMD/ATI driver. De az látszik, hogy a kép nagyon rövid időkre, egyes helyeken elfeketedik, szóval nem szaggatásról van szó... ilyet win alatt még nem is láttam. De ha se VLC, se Totem nem játssza le, akkor nem hiszem, hogy mplayerrel jó lesz 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Itt mit kéne néznem? Drivernél mire gondolsz? Itt aktív az AMD/ATI driver. De az látszik, hogy a kép nagyon rövid időkre, egyes helyeken elfeketedik, szóval nem szaggatásról van szó... ilyet win alatt még nem is láttam. De ha se VLC, se Totem nem játssza le, akkor nem hiszem, hogy mplayerrel jó lesz