Hirdetés
- domkripto01: csatlakoz 🎁. Code : GRO_20338_V2V5H
- domkripto01: csatlakozz!🎁kod: domini59hk
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dozbik
tag
Sziasztok!
Vettem egy Core 2 Duo E8400-as processzort, és azt olvastam róla, hogy elég jól tunningolható. Vettem mellé a biztonság kedvéért egy Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU hűtőt is. A kérdésem az lenne, hogy hol tudnám elkezdeni a tanulmányaimat a processzor tuningolással kapcsolatban? Csak mert még életemben nem csináltam ilyesmit, de úgy érzem eljött az ideje, hogy nekikezdjek!
Nem tudom, hogy milyen programok kellenek hozzá, mit hogy kell csinálni blablabla... szóval SEMMIT nem tudok!
Gondolom senkinek sincs kedve oldalakat írni, úgyhogy már azt is megköszönném, hogyha valami linket küldenétek vagy akármit, ahonnan elkezdhetném áttanulmányozni ezt a dolgot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest