Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- kemotox: Ki érti ezt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyberius
aktív tag
Üdvözletem...
Egy Gigabyte EP43-DS3L alaplapot néztem ki magamnak, ezzel cserélném le a mostani Asrock 4Core-Dual-VSTA öszvérlapomat (VIA 880 chipsetes, ezzel nem értem el különösebben fényes eredményeket tuning terén). Van egy E2220 (2.4GHz, 12x200) procim, ez maradna. Vennék rá egy Arctic Cooling Alpine 7 Pro hűtőt, hogy lecseréljem a már erősen zajosodó gyárit. Memória 2x1GB 667-es Kingmax.Kérdésem: Milyen sikerekre számíthatok tuning során? Ugye a proci 800-as FSB-n is 2.4-en megy, szal ha elkezdem húzni az FSB-t, várhatóan először a proci fog falnak menni. A proci szorzóját lehet csökkenteni, illetve van értelme? A RAM húzható számottevően?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest