Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
TavariS85
csendes tag
Üdv!
Elnézést, ha szemetelek és rossz fórumba írok, de úgy gondoltam itt érdemes ezt megkérdeznem
Tuningolás területén eléggé amatőr vagyok, tanácsot szeretnék kérni, hogy mennyire és milyen beállításokkal érdemes húzni a gépemet ( q9550 C0, asus p5q deluxe, hd 4870 512mb, 4x1 g.skill ddr2 1066). Esetleg tudtok ajánlani egy fullos leírást arról, hogy mit mennyire érdemes húzni? A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- 2. és 3. generációs processzorok.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Tuningolás területén eléggé amatőr vagyok, tanácsot szeretnék kérni, hogy mennyire és milyen beállításokkal érdemes húzni a gépemet ( q9550 C0, asus p5q deluxe, hd 4870 512mb, 4x1 g.skill ddr2 1066). Esetleg tudtok ajánlani egy fullos leírást arról, hogy mit mennyire érdemes húzni? A válaszokat előre is köszönöm.