Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

puttputt őstag Semmi gond, köszi a részletes tájékoztatást. 
 Amint látszik az adatlapomon, egy Abit AB9 Quad GT-m van, I985-ös chip-pel, legújabb bios-szal (támogatja az 1333fsb-t is ezzel..., meg sok előnye van).
 Akkor ugye passzolni fog az alaplapomhoz a hűtő? Hely szerintem csak lesz, főleg, hogy valahogy bepasszíroztam a jó öreg Codegen ATX-be ezt a jelenlegi, böhöm Hipro 700W-os szervertápot is, meg lényegében semmi sincs az útjában.
 Kb. 15 centi szabad helye lesz így ránézésre függőlegesen, vízszintben még több. Asszem 10-et igényel, vagy mennyit. Próbálok ügyeskedni, holnap érkezik remélhetőleg.
 Igen, a PH-n, meg máshol sem igen találkoztam E(0)-val... bár megfordult a fejemben, hogy ez egy fizikai vagy csupán szoftveres különbség-e... mármint a stepping. Mert akkor könnyen lehetne upgrade-elni, esetleg bios-flash..., ha szoftveres. Nem tudom.
 Ez egy Silent Square Pro II lesz, csak a vezérlője nincs meg, nem is volt..., bár nem hiszem, hogy használnám. Pörögjön csak max.-on. Táp elbírja, meg amúgy sem hangos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest