- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
kriszbon #8150 üzenetére
Na sikerült találnom progit amivel tudom fixálni a PCI sebességet és mutatja azt is hogy jelenleg mennyin megy ez a SetFsb progi! Igaz ezzel csak Win alatt tudom húzni a procit és feszültséget nem tudok neki adni vele! Eddíg ha biosban emeltem az Fsb-t akkor mint kiderült a PCI sebesség is elmászott(a PCI-E-t azt fixen tartotta)így csak 215-ig ment stabilan, felette már az eszközöket nem akarta rendesen felismerni! Na szóval így ki tudtam próbálni hogy mennyit megy a procim alapfesszel(biosban nem lehet állítani, majd még erre is kellene keresni egy progit) Tehát FSB/DDR/PCI-E/PCI: 234/467/100/33 Mhz így a procc 3500Mhz-en 935Fsb-n fut stabilan alapfesszel(sajnos ez van így csak ennyit tud)de szerintem ez is szép eredmény! Úgyhogy gratula magamnak, na mag a procimnak is
OFF-ba teszem, mert lehet senkit se érdekel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Apple asztali gépek
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gyúrósok ide!
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest