- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
riolobo
tag
Hello!
Már korábban írtam ,hogy szeretném felhúzni az e6550es procimat de még eléggé új vagyok a témába úgyhogy egyelőre próbálok kupálódni kicsit,nem akarok csak úgy belecsapni a lecsóba.
A konfigom:
alaplap: Gigabyte ga-p35-ds3l
proci:c2d e6550
ram : 2x1 gb geil ultra 1066 mhz
2x1 gb corsair 800 mhz
Azt gondolom ha komolyabban fel akarom húzni a processzort akkor kéne rá tenni vmi komolyabb hűtőt,így van?
Végülis annyit csináltam kiváncsiságból hogy a cpu host frequencyt 333ról 343 állítottam.Igazából annyi történt hogy 2333 mhz helyett most 2401 mhz-n megy móka.Semmi mást nem állítgattam még.Viszont CPU-z ben észrevettem hogy a rated fsb is 1333ról 1472re ugrott,a dram frekvencia pedig 411,6ra ,400ról.Ez azért van mer a biosban az spd autora van állítva és ezért automatikusan húzza vele azt is?Gondolom ha a procit jobban meg akarom húzni akkor úgy kell hogy ne állítsa vele felfelé ezeket az értékeket is hanem azt is külön állítsam?Meg igazából egyelőre csak a procival akarok foglalkozni.Bocs ha kicsit fárasztó kérdések de tényleg most próbálok okosodni(:
Új hozzászólás Aktív témák
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Galaxy Tab A11 néven érkezik a Galaxy Tab A9 utódja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest