- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalintUG
tag
Üdv.
Segítséget kérnéh hátha valaki tud adni.
Configom legalul látható. 3dik napja megvan e8500azóta szivattyú van álandóan szivat előtte egy ősrégi e2140volt a lapban. Átpakoltam és Álandóan kékhalálozik pedig feszt kap szerintem elegendőt. Bios szerint 1.3750-t kap ez gyakorlatban ~ 1.3 körül mozog hála a dropolo-s giga lapnak
NAmost az van hogy FSB nek toltam +0.2-t meg MCH-nak is +0.2t meg a ramok is kapnak eleget. Orthos-al 9es prioritin 3és fél órát hajtottam a cuccot semmi baja nem volt kinyomtam orthost elmentem gamelni kilépek kékhalál... de már 6-8db volt a 3nap alatt pedig azóta felváltva állítgatok mindent hátha jobb lesz kicsit több feszt adok neki de mindenhogy sz..at :S
Ha van ötlet szívesen fogadom
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest