Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
válasz
kolbi79 #47275 üzenetére
Szia,
emlékeim vannak még nekem is ebből a korszakból. "K-"s processzorod van, így viszonylag egyszerű a dolgod. Nézd meg az alap feszültséget, állítsd be AUTO-ról a CPU alap feszültségére fixen először, majd rövid teszt után kezd el emelni a szorzót, de csak a szorzót. CPU Ratio, ami jelenleg 100x34 (3400Mhz). 100-as értéket vidd feljebb fokozatosan 100Mhz-el emelve az órajelet. Teszteket végezheted terhelést végző szoftverekkel, én játékokat toltam. Monitorozd OSD-n kirakva játék közben a terhelést és hőfokot is! Ha instabil és fagy a vas, finoman adj több feszültséget. AUTO beállításon ne hagyd a feszültséget!
Fontos, hogy a hűtésre figyelj! Milyen hűtésed van konkrétan?
3800-4000Mhz szvsz volt mindegyikbe az biztos. Anno alacsony feszültséggel 4,2Ghz-en használtam.
Fontos, hogy apránként és minden beállítás, módosítást követően tesztelj, hogy biztos tudd, hol kezd instabillá válni illetve túlságosan melegedni. Ameddig az alap feszültségen nem változtatsz nem fog drasztikusan a hőmérséket sem változni.
#47273Sati01: Minden processzor és copfig más! Nincs általános beállítás, ha tuningolni szeretnél! Fontos, hogy tuning előtt minden paramétert írjatok le a gépről, melyhez szeretnétek "hozzányúlni"!
Az értelmezhető írásra is figyelj kérlek, mert hamar félreértés lehet a leírt "gondolatból"!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3-6100T 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest