Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Szia! Legalább akkor nem Írtam orbitális baromságot ha valakit érdekel a dolog.
.
Ez egy h96max x3 android tvbox volt.
Amin android volt, meg bütyköltem úgy, hogy legyalultam az androidot róla, és egy teljes értékű linuxot tettem rá, kb 4 hónapja ezzel foglalkozok.
Most ért meg az eredménye. Manjaró linux fut egy olyan panelen amin hivatalosan csak android menne.
(: ráadásul új Amlogic processzoron.
Adaptere 5v 2 amper?! kifele a box felé, Szerintem a kijelző felé sem kel sok áram.
Nem akarok nagy kijelzőt és nem kel hogy érintős legyen, Egy netbook méretű linux gépet szeretnék építeni.
pl ilyesmi kijelzőnek jó lenne, de csak akkor ha van rajt hdmi csatlakozó meg tápcsatlakozó:[link]
a tuninghoz talán annyi köze van, hogy én fogom megépíteni amiről majd mutatok képeket itt, tuning mint építés átalakítás
. Böngészésre alapdolgokra kiváló lenne. ÉS ha jól tippelem nagyon hosszú lenne az aktív használati idő, mert a panel nem nagy, raspberry méretű, kisfogyasztású, és a kijelző is el lenne, Billentyűhet bluetootról menne, aztán ennyi.
HA kel szerzek töltés vagy feszültség mérőt is van valami usbés fajta ha jól tudom. ami szabályozható. Most látom hogy tényleg 12V kel a kijelzőnek, hát lóf@sz, kap külön powerbankot
vagy egy maroknyi tölthtő ceruzaelemet
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hővezető paszták
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- 4 gen i 7 procik i7-4790 /i7-4790K
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szia! Legalább akkor nem Írtam orbitális baromságot ha valakit érdekel a dolog.
.
. Böngészésre alapdolgokra kiváló lenne. ÉS ha jól tippelem nagyon hosszú lenne az aktív használati idő, mert a panel nem nagy, raspberry méretű, kisfogyasztású, és a kijelző is el lenne, Billentyűhet bluetootról menne, aztán ennyi.