- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
válasz
Marcsello31 #47006 üzenetére
Sziasztok! Elkezdtem foglalkozni, a tvboxom hűtésével, mert ami jelenleg volt rajta, az gagyi, és igen, nem igen jó a passzív hűtése, aktív használatkor felment a cpu hőtfok 75fok fölé, és kézzel is érezhetően meleg volt a box, azt találtam ki hogy egy lyukat csinálok a közepére, ahol a hő azonnal el tud távozni, és bevált, nem szép, de majd alakítgatok rajta, nagyon lefogta a hő eltávozását a müanyag lapka,
[link] de ezek után, bármit csinálok vele nem megy fel 70fokig sem, nem szép, de agyalok azon hogy hogy tegyem szebbé, vagy le takarom egy ventivel íme a kép. [link]
Szerintetek mivel járnék jobban, egy ventinlátorral a tetején ami adná a hideget a cpunak, vagy egy nagyobb passzív hűtővel.De már ez is sokat számított, eddig az egész box melegedett, fizikailag, mert nem tudott hol el távozni a hő. LOL. úgy faragtam rajta lyukat, hogy leválasztottam az előlapot, le csavaroztam, értelem szerűen, hogy a panel ne sérüljön.
De mi a tökömért raknak bele ilyen fostalicska hűtőbordát?kétszer nagyobbat tennék bele vagy szélesebbet, nem ezek a külsőre mentek, de baszhatják ha kiég a cpu (: a hő elvezetés hiányában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Haditechnika, harcászat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest