Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Marcsello31

őstag

válasz Marcsello31 #47006 üzenetére

Sziasztok! Elkezdtem foglalkozni, a tvboxom hűtésével, mert ami jelenleg volt rajta, az gagyi, és igen, nem igen jó a passzív hűtése, aktív használatkor felment a cpu hőtfok 75fok fölé, és kézzel is érezhetően meleg volt a box, azt találtam ki hogy egy lyukat csinálok a közepére, ahol a hő azonnal el tud távozni, és bevált, nem szép, de majd alakítgatok rajta, nagyon lefogta a hő eltávozását a müanyag lapka,
    [link] de ezek után, bármit csinálok vele nem megy fel 70fokig sem, nem szép, de agyalok azon hogy hogy tegyem szebbé, vagy le takarom egy ventivel íme a kép. [link]
    Szerintetek mivel járnék jobban, egy ventinlátorral a tetején ami adná a hideget a cpunak, vagy egy nagyobb passzív hűtővel. :) De már ez is sokat számított, eddig az egész box melegedett, fizikailag, mert nem tudott hol el távozni a hő. LOL. úgy faragtam rajta lyukat, hogy leválasztottam az előlapot, le csavaroztam, értelem szerűen, hogy a panel ne sérüljön.
    De mi a tökömért raknak bele ilyen fostalicska hűtőbordát? :D :D :D kétszer nagyobbat tennék bele vagy szélesebbet, nem ezek a külsőre mentek, de baszhatják ha kiég a cpu (: a hő elvezetés hiányában.

Új hozzászólás Aktív témák