Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0R6I
csendes tag
Sziasztok !
Nekem egy i5 2500k-m van, és ez a k dolog, úgy tudom, hogy szorzózármentes típust jelent, amely húzható... Jól tudom ezt az információt ? Egy Arctic Cooling Freezer 13 Pro-val van szerelve, és szeretném "húzni"... Valaki tudna segíteni akinek esetleg ugyan ilyen processzora van, vagy linkelnétek nekem videót, amelyet ha nézek és közben követem az instrukciókat nem érhet semmiféle baleset, és egy erősebb processzort eredményes ? Sokat számítana ha "húznám" ? Mennyivel nőne kb a gép fogyasztása ? (napi 5-6 óra átlagban) Most egy 550 - es táp van benne, illene nagyobbra váltanom ?
Előre is köszönöm a segítségeteket !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Renault, Dacia topik
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i7 8700 Box
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest