- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Binda
tag
Üdv!
Olvasgatom a hsz-eket és van pár dolog, ami nem világos. Pl hogy mi az a C1 és C6. Kiírtam pár dolgot a bios-ból, amikről nem tudom, hogy micsodák. Ha valaki megtenné, hogy röviden leírja, hogy ezek mik azt megköszönném
Szeretném én is tuningolni a gépem, de egyenlőre csak egy gyári hűtőm van és azzal még nem merek nekikezdeni, de amint meglesz nekifogok. Addig is:
CPU Enhanced Halt (C1E) : CPU will enter C1 state and reduce core clock to system bus ratio and VID.
CPU Thermal Monitor 2 (TM2) : When CPU die temperature reach threshold, both core cloak ratio and voltage will be reduce.
CPU EIST Function: EIST Driver manages clock and VID to best serve the thermal, performance and power requirements.
PCI-E Frequency : ezt mire kell állítani? A lehetséges opciók: auto / fix érték 90-150
C.I.A.2 ?
FSB Overvoltage control ?
(G) MCH overvoltage control ?
Loadline calibration ?
Köszi!
Ui: ha túl sok lenne leírni, hogy mi micsoda nekem elég annyi is, hogy melyiket kapcsoljam ki a tuninghoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Brave
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Szemüveges topik
- Az Arctic belép a házak piacára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700X 2025.10.28 ig Alza GARANCIÁLIS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest