Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• N_A_S

veterán

Sziasztok itt is feltenném a kérdésem, remélve hogy előbb választ kapok:
    Konfigom az adataimnál
    Vettem 4GB (2*2) Kingston HyperX 1066os ramot.
    Beszerelés után nagy nehezen sikerült elindítani a windowst (7 x64) úgy hogy ne dobjon azonnal kékképernyőt. +1V kellett az MCH-nak és a RAM-nak is.

Kezdetben 10x300-al (E1400, alap 10x200) prószáltam, ramok leosztva 1000Mhz-re jöttek ki.
    Ezen a frekin az Orthos azonnal elszállt. Aztán elővettem egy P95-öt, az hiba nélkűl ment 4 órán keresztül, de nagyon b@szta a csőrömet ez az Orthos mizéria, ezért...

Valahogy ráncba szedtem a rendszert. Először 10x333, ramok 1066-on futott kb 4 órát, utána hibázott. Érdekes hogy mikor 1066-ra jöttek ki a ramok az időzítések megbolondultak és 5-7-7-24 -es időzítéseken futott a memo. Deszka: GA-P35-DS3L, a timingokat manuálisan nem, csak 3 opcióban lehet állítani (Standard, Turbo, Extreme)

Jelenlegi felállás: 10x320, ramok 1066on 5-5-5-18 Turbo (ezek maguktól megjavultak :F )

A prioritást a képen is látszik csak 3ason van mert közbe dolgoznom is kellett a gépen. Megbízható ez az eredmény ezzel a prioritással is vagy szaladjak neki még egyszer 9es prioval?

Új hozzászólás Aktív témák