- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
Blaze71 #17521 üzenetére
Fent a másik BIOS, de a helyzet annyiban változott, hogy így már nem is indul el. Szerintem gariztatás lesz. A BIOS-ig eljut, be is állítottam a tuning kivételével mindent, de miután kiléptem, csak a Post-ig jutott. Majd RESET után elvileg elindult, de mielőtt még töltötte volna a Windows-t, megfagyott. Szerinted is vihetem gariztatni?
Szerk: Most nem, de ha minden oké, akkor úgy szoktam Win alatt csinálni és kiveszem a pipát a Load CMOS Default after BIOS update és a Clear DMI data Poll előtt. Sosem volt vele gondom. Nem az első Giga lapom, ráadásul nem is az első, ami elhalálozik. Gondolom az FX-5000 és a 2 db 1 GB-os Kingmax nem halhatott meg, hiszen akkor vagy nem indulna, vagy valamit csipogna indításkor.
Szerk2: Elvileg nekem nem fog 20 ezerbe sem kerülni, a DS3 meg 20.800.- volt, amikor vettem, ergó még vissza is járna egy kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- Notebook hibák
- BestBuy topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest