- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Sziasztok!
Igazából tudom,hogy alaplapot kell cserélnem,de az okát nem tudom.
Szeretnék segítséget kérni tőletekLap: MSI P6n Platinum SLI
Procik: Q6600 B3-as és Q6600 G0-ás és Q6700 G0-ás.
Nos a Q6700-at vígan kezeli 3,5Ghz-en fesz emelés nélkül is...
De a többit 1066-os fsb-ről 1199-ig engedi tenni utána a gép nem indul.
Videókarim hűtőhangjából kiindulva hallom,hogy újraindulgat egy ötször kb és utána újraindításköztes állapotban megmarad(amikor maxon megy a vga hűtőm,akkor van újraindítás állapot)
Nos ma ki tudtam próbálni Gigabyte 720W-os tápegységgel is és más ramokkal is és más vga-val is...vinyókkal és anélkül is...minden egyéb eszközt is kivéve,de semmi változás..én reméltem,hogy csak a tápom kicsi(650W) és/vagy kevés a 4 tűs táp,de a 8-tűs gigabyte sem okozott változást.
Annyi a különbség,hogy haver videókarijával ennél az alaplapi ledes hibaüzenetnél áll meg:
"DECOMPRESSING BIOS IMAGE TO RAM FOR FAST BOOTING"
Az én videókarimmal pedig:
"MEMORY DETECTION TEST
TESTING ONBOARD MEMORY SIZE. THE D-LED WILL HANG IF THE MEMORY MODULE IS DAMAGED OR NOT INSTALLED PROPERLY."Nos ha nem próbáltam 3 féle rammal és egyesével is és minden foglalatban,akkor itt pusztuljak meg.....
Mind a 2 G0-ás proci garantáltan tuningolható,mert ki lettek próbálva...sőt hisz viszi a lapom a 6700-es 3,5ghz-en.Új bios-t is tettem fel ma....tök ugyanaz....
És néztem neten adatokat a tuningról,meg kérdeztem itt is a fórumon,de akármit állítok semmi....és nem csinálom rosszul,mert minden haver gépét meg tudtam tuningolni,akár 3,8-4ghz környékére is..és hát az enyémben a 6700-eset is 3,5ghz-re.
Nem tudom mit írhatnék le segítség képen,de ha van ötletetek,akkor szívesen venném...akár azt is,hogy ez biztos szar lap..vagy hogy igen keresztmetszet kevés...stb...
köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest