Új hozzászólás Aktív témák

• djyuri

őstag

Sziasztok!

Igazából tudom,hogy alaplapot kell cserélnem,de az okát nem tudom.
    Szeretnék segítséget kérni tőletek :)

Lap: MSI P6n Platinum SLI
    Procik: Q6600 B3-as és Q6600 G0-ás és Q6700 G0-ás.
    Nos a Q6700-at vígan kezeli 3,5Ghz-en fesz emelés nélkül is...
    De a többit 1066-os fsb-ről 1199-ig engedi tenni utána a gép nem indul.
    Videókarim hűtőhangjából kiindulva hallom,hogy újraindulgat egy ötször kb és utána újraindításköztes állapotban megmarad(amikor maxon megy a vga hűtőm,akkor van újraindítás állapot)
    Nos ma ki tudtam próbálni Gigabyte 720W-os tápegységgel is és más ramokkal is és más vga-val is...vinyókkal és anélkül is...minden egyéb eszközt is kivéve,de semmi változás..én reméltem,hogy csak a tápom kicsi(650W) és/vagy kevés a 4 tűs táp,de a 8-tűs gigabyte sem okozott változást.
    Annyi a különbség,hogy haver videókarijával ennél az alaplapi ledes hibaüzenetnél áll meg:
    "DECOMPRESSING BIOS IMAGE TO RAM FOR FAST BOOTING"
    Az én videókarimmal pedig:
    "MEMORY DETECTION TEST
    TESTING ONBOARD MEMORY SIZE. THE D-LED WILL HANG IF THE MEMORY MODULE IS DAMAGED OR NOT INSTALLED PROPERLY."

Nos ha nem próbáltam 3 féle rammal és egyesével is és minden foglalatban,akkor itt pusztuljak meg.....
    Mind a 2 G0-ás proci garantáltan tuningolható,mert ki lettek próbálva...sőt hisz viszi a lapom a 6700-es 3,5ghz-en.

Új bios-t is tettem fel ma....tök ugyanaz....

És néztem neten adatokat a tuningról,meg kérdeztem itt is a fórumon,de akármit állítok semmi....és nem csinálom rosszul,mert minden haver gépét meg tudtam tuningolni,akár 3,8-4ghz környékére is..és hát az enyémben a 6700-eset is 3,5ghz-re.

Nem tudom mit írhatnék le segítség képen,de ha van ötletetek,akkor szívesen venném...akár azt is,hogy ez biztos szar lap..vagy hogy igen keresztmetszet kevés...stb...

köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés