Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepperhaj
tag
Sziasztok! Egy kis tuningba kezdtem és szeretném kikérni a véleményeteket, hogy mindent jól csináltam e. Tudom ezt előtte szokták megtenni de már sokat olvastam a topicot ezért úgy éreztem valamelyest menni fog. Szóval:
Phenom 2 x3 710, 2x2gb 1066mhz kingmax, sb710es giga lap.
A 4. magot sikerült bekapcsolnom, 2 óráig ment a prime és nem kaptam hibát. Ezt azt jelentené, hogy szerencsés vagyok?
Az "fsb"-t feljebb állítottam 231-re, hogy 3ghz-et kapjak. a ramokat 4-re osztottam vissza így 92x-en mennek. ht, nb, 2079mhz. Ennyi beállításhoz nyúltam. Ez így rendben van? Használhatom így? Memóknak feszt adjak? Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest