- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dybu
tag
válasz
Vigilante #10911 üzenetére
Most álljunk meg egy szóra... VGA fagy? Az hogy fagy le? Mi a jelenség? Nem igazán értem amit írsz... Az " FSB wall " sokmindentől lehet. RAM, CPU, chipset nem szereti a magas órajelet, alaplapon clock generator nem az igazi, tyű és még sok minden. De ezt az FSB wall cuccot sztem felejtsd el, és örülj minden kipréselt MHz-nek hiszen ingyen gyorsabb a géped... 390 nekem sem lenne elég, de ettől az alaplaptól ennyit SEM szabadna várni hiszen nem egy tuningra fejlesztett überbrutal mobo. 1.36ról megint nem tudok nyilatkozni, ilyen procim soha nem volt, Q9450-nek adagoltam még egy éve kb a feszt rendesen
Nézd terhelés alatt a cpu hőmérsékletét, én a baráti 70fok maximumra szavazok! Ha annál több jobb hűtés vagy lassítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest