- Fórumok
- Sport, életmód, utazás, egészség
- Tudományos Pandémia Klub
- (kiemelt téma)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-10-13 13:01 Téma összefoglaló
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Én már daganattól kezdve mindenre gondoltam, de tisztán emlékszem, hogy ugyanazon a dombon áttekerve az út felénél már kapkodom a levegőt, mintha a tüdőm nem tudná felvenni a levegőt és azért nem egy hegyről van szó csak egy dombról és tisztán emlékszem, hogy Covid előtt nem volt ilyen problémám pedig akkor se voltam edzettebb. Oké biztos edzetlen vagyok, ez tuti de azért néha furán, tüdőből köhögök egyet-egyet, nem igazán értem miért. Az viszont igaz, hogy edzeni kell, én gondolkodtam a lépcsőzésen, állítólag sokkal hatékonyabb mint a séta/futás/biciklizés. Lépcső meg mindenhol van szóval nem egy költséges dolog.
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
Sajnos kihagynám a háziorvosom ha lehet. Egy hatalmas gyökér, biztos nem fog beutalót adni hanem megvizsgál a sztetoszkóppal aztán azt fogja mondani, hogy semmi bajom mindezt olyan stílusban mintha nekem szégyellnem kéne, hogy rabolom az idejét. Már gondolkodtam háziorvosváltáson de amikor kérdezgettem, hogy hova kellene átjelentkezni akkor többiekről se hallottam jót.
Ez alapján jó lesz az a CT: [link] 30 ezerért magánban megcsinálják.
#71011 igen, a területileg illetékesnél vagyok. Másokkal is ilyen, nem nagyon szeret beutalót írni, meg okoskodik a páciens, nehogy már jobban tudja mint ő.
-
Narxis
nagyúr
Üdv!
Nem tudom mennyire ide való a kérdésem, majd törlitek ha nem való ide. Covid óta úgy érzem rosszabb a tüdőkapacitásom. Nem vagyok egy nagy sportember de pl. biciklivel járok mindenhova is és sose dohányoztam. Ezt szeretném kivizsgáltatni. Van erre valami tuti vizsgálat? A röntgent és a CT-t írják, elvileg a CT alaposabb ahogy olvastam erről, de akkor ha bejelentkezek mellkas CT-re akkor ugye röntgen nem kell? Illetve a CT-t kiértékelik ott helyben? Szóval nem is csak a tüdőm kapacitása érdekel hanem az általános egészségi állapota.
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
Na jön már a Delta? Hogy állunk? Rég olvastam a topikot.
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
Gyerekek eddig a fájós vállon kívül nem volt semmi de most nagyon erős hidegrázásra ébredtem.
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
Hány órától lehet menni reggel? 8?
Második időponthoz nem írtak órát. -
Narxis
nagyúr
Második oltás időpontja percre ugyanaz mint az elsőé? Meló miatt nem mindegy, hogy aznap mikor mehetek.
-
Narxis
nagyúr
Na megkaptam a Pfizer-t gyerekek.
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
Foglaltam Pfizer-re időpontot gyerekek. Most mi lesz velem? Félek...
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
Üdv!
Addig gondolkodtam ma, hogy elfogytak a pfizeres oltóidpontok. Lesz még?
-
Narxis
nagyúr
Pfizer/Moderna Master Race
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
Én rátetováltatom a mellkasomra, hogy "ne élessz újra" ha ettől boldogok lesztek(nem fogom lefoglalni az értékes erőforrásokat a "hülyeségem" miatt), a legtöbben csak kivárnak, ettől még nem oltásellenes valaki. Láttatok ti már igazi oltásellenest? Ők nem csendben nem oltanak, hanem a környezetükben hirdetik az igét és személyes ügynek tekintik, hogy lebeszéljék az embereket az oltásokról, az ÖSSZESről. A regisztrálás illetve egy darab oltás be nem adása SEMMIT se jelent. Érdekes szociológiailag, hogy a vírus miatti frusztráltság, félelem hogy tör magának utat és rögtön bűnbakot keresnek az emberek.
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
Nem érdekli őket semmi, csak legyen minél gyorsabban beoltva a nép.
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
Moderna: fél évvel a második oltás után is jól véd a vakcina az összes vírusvariáns ellen [link]
Az amerikai cég bejelentette azt is, hogy megkezdte vakcinája egy új változatának a tesztelését, amelynek célja a legelőször Dél-Afrikában azonosított vírusváltozattal (B.1.351.) szembeni védelem.
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
A hátamon feláll a szőr attól, hogy inaktivált egész koronavírussal oltsunk – nyilatkozta Duda Ernő, a Szegedi Tudományegyetem orvosi karának professzor emeritusa a Válasz Online-nak. Duda a kínai Sinopharm és Sinovac vakcinákról beszélt, amelyek szerinte a kínai oltóanyagok között is a legkorszerűtlenebbek. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Sport, életmód, utazás, egészség
- Tudományos Pandémia Klub
- (kiemelt téma)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy van nyirokcsomó duzzanat is, legalábbis úgy érzem nagyon enyhén fáj a beadás oldali hónalj tájékon de ezt mondták is, hogy lehetséges és elvileg 1-2 hét alatt el kellene múlnia.
Amúgy te is Astrat kaptál, remélem már jobban vagy.