Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#63939) Mr K


Mr K
senior tag

Együttélés a covid-dal, avagy mindenki oldja meg, ahogy tudja...

Long Covid: Midwife's anger over new no-pay rule in NHS
A hölgy két éve lett beteg, azóta rövid távon bottal, hosszabb távon tolószékben közlekedik. Szellemileg csak nagyon rövid ideig képes bármire is koncentrálni. Viszont az állam nem óhajt róla gondoskodni tovább, ezért most elveszti a táppénzének(?) felét, novemberben pedig az egészet. Így próbálják (finoman) visszavezetni a munka világába.

Covid: one in 10 in England told to work despite signs of infection
Az elmúlt egy évben a munkavállalók 9%-át kényszerítette a munkaadója, hogy a pozitív teszt és a tünetek ellenére térjen vissza dolgozni. 10%-ot kényszerítettek arra, hogy covidos kollégával dolgozzon együtt.

''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.