- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
ujból átestem a covidon (nem mutatta ki az otthoni teszt, de 100% ugyan azok voltak a tünetek mint amikor pcr pozitiv lettem február 27.-én) Gyengeséggől kezdődött, láz érzetem volt, melegem volt, de még nem mutatott a hőmérő semmit, 1-2 nap kisebb hasmenések, nagyon durva hányinger, 2 nap mulva már lázas lettem, de 38,2 fölé nem ment. 2. nap után már jött a torok kaparás, enyhe száraz köhögés, 2. nap este már durva orrgarat fájdalom, mintha durván ki lenne száradva, nyelésre erős fájdalom, orrdugulás, nagyon durva takonyszerü váladék a torkomon 2-3 napig nem hagyott aludni, aztán 5. nap már minden elmult nagy hirtelenséggel.
februárban 1-másfél hétig volt 38-39,5 közötti lázam, akkor sokkal erősebb volt ez az omikron, most úgy néz ki mondhatni gyorsan és elég enyhén letudtam rövid időn belül (gondolom az immunrendszer már emlékezett rá mivel van dolga, antitest stb)
ez volt a 4. covidom (2x igazolt pozitivitás + szeptemberi+ a mostani), igaz a mostani nem tudom bizonyitani mert nem jött ki a pozitiv otthoni, pcr ért meg nem vagyok hajlandó fizetni mert mostmár fizetős lett
ja, és ezt is melóban beteg kolegától kaptam el, mert minden áron kell neki a pénz és nem volt hajlandó beteget jelenteni, ezért melóban fuldoklott, köhögött, satöbbi, a melóhelyen meg azt mondták jogilag nem kérhetnek tőle semmilyen igazolást hogy egézséges vagy beteg.. szóval maradhatott betegen
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- PS Plus előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest