Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackV
őstag
válasz syberia #48131 üzenetére
"Szerintem te vagy eltévedve, olvasd el még egyszer mit írtam.Fátylat rá. "Na, ahogy ígértem utánanéztem helyetted (fátylat rá .)
Szóval hogyan találhattak 17 éves antitesteket sars1 túlélőkben? Hát természetesen sehogy. A cikk, amit linkeltél valóban az antibody szót használja de slendrián a megfogalmazás és több cikk is így vette át ezt valamiért. Valójában az történhetett, hogy 17 éves MBC-k membránkötött immunglobulinját vonták, vonhatták ki (mIg) valahogyan. Ez valóban nagyon hasonlít a későbbi antitestre amit majd expresszál, de marha nagy hülyeség azt leírni, hogy a vérükben 17 éves ellenanyagot találtak mert az mIg nem az, az egy immunsejtnek a része. Ezért a félreértés, de ennek nem nekem kellett volna utánanéznem.Tehát vissza a startmezőre: ha kiürül az antitest, utána MBC közvetített ADE lehetséges-e azt továbbra se tudom, de nem gondolnám. (Utánanézhetsz a sith adattáradban, ha akarsz, hogy történt-e a dengue-nél halálos ADE több, mint 1 évvel a
z elsőlegutolsó expozíciót követően.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest