Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• imibogyo

veterán

Sziasztok!

Szeretném megtudni, hogy jogosult vagyok-e egyéni arcképre? Azt tudom, hogy nem régen kaptam egy 3 órás pihenőt (félreértésből, amit esélyem sem volt megmagyarázni), de esetleg lehet-e egyéni elbírálásban részem?

Ha jól tudom komoly kihágás nincs a számlámon, csak HA-s eset. A régebbi tökéletesen jogos (páros hirdetés), a másik a mostani is annak tekinthető a részetekről (de az én részemről ebben az esetben nem voltak szándékos kihágások).

A mostani esetnél: egyszer eltűntek a képek a hirdetésből és ezért raktam fel újra, amit írtam is a topikban (hogy láthassa a moderátor mi a gondom), nem lehetett vele mit kezdeni (pedig vártam pár órát) ezért töröltem (volt két szabad UP-om, tehát nem emiatt csináltam)), valamint újra felraktam a vízhűtéses hirdetést 30 órán belül, mert véletlenül töröltem. Volt felesleges UP-om ismét, tehát megint csak nem ezért töröltem és nem ezért került fel újra a hirdetés. De ahelyett, hogy rám szólt volna valaki rögtön kaptam a bant. :(

Elfogadom, hogy kellenek a szabályok, de ha látszik, hogy az illető csak bénázik elég lenne neki szólni is, én biztos örültem volna neki, szemben a kényszerpihenővel.

Legyen szép napotok! :R

Mint fentebb is írtam, egyéni elbírálást abban az esetben alkalmazunk, ha a kérvényező megfelel a igénylés feltételeinek(800 nap, őstag rang), de időközben kitiltás(oka)t és/vagy figyelmeztetés(eke)t gyűjtött be, de figyelmeztetés esetén fél, kitiltás esetén 1 év, többszörös kitiltás esetén pedig az utolsó kitiltásától számított 3 év már eltelt. Ekkor jelentkezve nem kap automatikusan engedélyt, csak miután közösen elbíráltuk a kérvényét, és engedélyt adtunk -> egyéni elbírálás.
    Esetedben az első két feltétel teljesül, viszont két kitiltáson is túl vagy, melyből az utóbbit nem is oly rég, 2012.02.09.-én gyűjtötted be.
    A szabályok értelmében így legkorábban 2015.02.09.-én kérvényezhetsz egyéni arcképet.

[ Módosította: Barthezz2 ]

Új hozzászólás Aktív témák