Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Én sem tudom, hogy mi lesz még Szilveszterkor...
Úgy volt, hogy Szerbiába megyünk. Az első koccanás ott kezdődött, hogy én ha már megyünk akkor Belgrád-NIS körutat képzeltem el délelőtti érkezéssel. Erre bedobta az egyik haver aki szervezte az egészet, hogy jajj az nagyon messze van, hát izé... csak Szabadkára gondoltak. Mondom ok, bár így már kevésbé.
Aztán aki vitt volna kocsival elkezdte húzni a száját, hogy hát ő nem is tudja ... Menjünk már inkább vonattal/busszal. (ez volt az egyik kikötésem az elején, hogy nem tömeg közlekedek, a másik, hogy rendes szállást akarok, öreg vagyok már ahhoz, hogy telefonfülkében / busz/vonat váróban / stadion tetején / elhagyott vasúti vagonban / sátorban stb. aludjak. Ezek mind megvoltak már).
Közben a másik haver aki szervezte volna a szállást szintén eltolta, nem annyiért, meg nem olyan, meg nem úgy meg stb. Erre barátnőm bedobta, hogy neki akkor elment a kedve az egésztől, és pillanatok alatt oda jutottunk, hogy ebből nem lesz semmi. (tegnap előtt este).Úgyhogy most jelenleg 29-én este ott tartunk, hogy nincs program. Illetve a jolly joker Fácán lehetne, de 2007-2007 Szilvesztere óta minden olyan évben mikor az országban voltam ott voltam (kivéve 2020). Nem túl sok kedvem van hozzá, több okból sem, ráadásul -8 fokot mondanak arra az estére, és semmi kedvem nincs olyan hidegben a városban jaszkarizni, megcsináltam már párszor, többször is megfogadtam, hogy többet nem. Ráadásul egy olyan este mikor kb lehetetlen taxit szerezni.
A legjobb a 2020-as forgatókönyv lenne, barátnőm kijött hozzám délután 4-kor, bezárkóztunk és másnap este 9-ig ki sem mozdultunk
A legjobb és legolcsóbb Szilveszterem volt az elmúlt 20 évben. Csakhát ... ő meg menni akar valahová, de konkrét terve nincs...A jó szakember kincs. Ismerős amit írsz, nekem ugyanez volt több mint egy évtizedig, csak gépszereléssel. Karácsonyra mindenki új gépet kapott, és vérmérséklettől függően 25, 26 de legkésőbb 27-én hívva voltam, és általában 31-edike délutánig be voltam táblázva, persze mindenkinek a legsürgősebb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Autós topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A legjobb és legolcsóbb Szilveszterem volt az elmúlt 20 évben. Csakhát ... ő meg menni akar valahová, de konkrét terve nincs...