Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

Na, asszem van némi szar a palacsintában, ugyanis kicsiny falum lakói tardba tolják :( Ma kikerült a boltba egy ilyen (nem az én képem, én normálisabban fotózok ennél).
    Ez felkerült a falu csoportjába, ahol rögtön megindult a habzó száj, hogy de márpedig fizessék ki kpba a palackok árát, meg ha nem tudják akkor zárják be a boltot is, stb, stb.
    Fogom a fejemet, hogy nem képesek felfogni, hogyha KP-t akar, akkor megy a francba messze mint eddig, de ha nem, akkor örüljön, hogy végre közel is van. De neeem... nem fogja fel a sok hülye, még a boltot is bezáratnák, mert olyan nincs, hogy ő nem kaphatja meg KP-ba. APP? Ugyanmár, egy csomónak írtam, volt aki simán röhögős fejjel reagált, és tovább követelte még a boltnak is a bezárását.
    Persze abból indul ki, hogyha neki van kocsija, és ingyen üzemanyagja, akkor nyilván mindenki másnak is így van a faluban, így nem lesz nagy veszteség ha bezárják a boltot, felszámolják a repontot, de a lényeg, hogy neki igaza lett!
    Komolyan mondom, 5 perc a komment szekcióban jobban fellökte a vérnyomásomat, mint Koshmarnak egy tálca Hell.

Új hozzászólás Aktív témák