Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• EmberXY

veterán

válasz KROK640 #42348 üzenetére

Elsődlegesen TV-t néz inkább, a gépet csak ritkábban használja, mikor milyen hangulata van. A konfigról fogalmam sincs, kb 2 éve "rakatta rendbe", előtte még win7-tel nyomult, meg sima HDD-vel, egy rakás fos volt a gép, de csak netezésre használta időnként. Sikerült rábeszélnem, hogy gyorsabb lesz, ha SSD-t rak bele, meg a win7-et már ideje lenne kukázni, stb, akkor is rám akarta tukmálni a melót, hogy SSD-t belerakni, stb, mondtam, hogy én hozzá nem nyúlok, stb, sikerült rábeszélnem, hogy vigye el egy szervízbe, ott szakemberek vannak. Meg is csinálták, win10-et is raktak rá neki, meg 1-2 dolgot talán erősebbre cseréltek, talán még valami videokarit is rátukmáltak.
    A konfig ilyen szempontból nem is érdekel, ha felmegy rá, akkor felmegy, ha nem, akkor nem, annyit nem ér az egész.

A win11-el kapcsolatban nem vagyok 100 %-ig meggyőződve arról, hogy alkalmas-e a gépe rá, szerinte alkalmas, de ez majd a telepítésnél kiderül. Ha nem lenne alkalmas, én lennék a legboldogabb, mert akkor mission done... :DDD Kerülő úton biztosan nem fogom elkezdeni telepítgetni, eszem ágában se lenne, mondanám neki, hogy fejlessze fel, azzal ellenne egy darabig, októberig még van idő...

De ha alkalmas (állítása szerint már "ajánlgatja neki a rendszer", jelentsen ez bármit, az ő szintjén a napi másfél üveg kannás mellett ez nem sokat mond. :D ), akkor is a lehető legegyszerűbb módon akarom megoldani, ha felmegy rá, akkor felmegy, a többi az ő dolga.

Most akkor az asszisztenssel ez megoldható? Nem volt egyértelmű a válasz... ;]

Ha igen, akkor azt a kis időt kibírom, max eliszogatok egy üveg bort én is, de ennél több időt nem akarok rászánni. :D

Új hozzászólás Aktív témák