Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- potyautas: A teljesség igénye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
Aktív témák
-
Kicker
őstag
nekem csak jelenetek maradtak meg abból amit láttam, az a rész nagyon jó volt, de nem volt meg végig arra emléxem...
nem tudja valaki véletlen melyik az amire gondolok? gátas, egy gátszakadás történik asszem, meg a kamionná alakuló főnök a jóknál asszem benéz egy hegyomlást, és utána elég rosszul lesz, de túléli természetesen..
meg azok az energia téglalapok is abban a részben termelődnek és valamit csinálnak vele...
nagyjából ennyi van eszembe... 
most fiatalodtam 12 évet...
[Szerkesztve] -
Kicker
őstag
ez a robotosmesefilm igaz? jujj, az mekkora!!! kiskoromban nagyon rákattantam... nincs meg valakinek szinkronosan? vagy ez sorozat volt? csak arra emlékeszem hogy jó kocsik voltak benn, akik robottá alakultak, és valami gátnál bombáztak meg szervezkedtek stb... akkor nagyon jónak tűnt, lehet most csalódnék... de mindegy akinek meg van szóljon please
Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-el
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android szakmai topik
- World of Tanks - MMO
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem tudja valaki véletlen melyik az amire gondolok? gátas, egy gátszakadás történik asszem, meg a kamionná alakuló főnök a jóknál asszem benéz egy hegyomlást, és utána elég rosszul lesz, de túléli természetesen..