Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Kicker
őstag
nekem csak jelenetek maradtak meg abból amit láttam, az a rész nagyon jó volt, de nem volt meg végig arra emléxem...
nem tudja valaki véletlen melyik az amire gondolok? gátas, egy gátszakadás történik asszem, meg a kamionná alakuló főnök a jóknál asszem benéz egy hegyomlást, és utána elég rosszul lesz, de túléli természetesen..
meg azok az energia téglalapok is abban a részben termelődnek és valamit csinálnak vele...
nagyjából ennyi van eszembe... 
most fiatalodtam 12 évet...
[Szerkesztve] -
Kicker
őstag
ez a robotosmesefilm igaz? jujj, az mekkora!!! kiskoromban nagyon rákattantam... nincs meg valakinek szinkronosan? vagy ez sorozat volt? csak arra emlékeszem hogy jó kocsik voltak benn, akik robottá alakultak, és valami gátnál bombáztak meg szervezkedtek stb... akkor nagyon jónak tűnt, lehet most csalódnék... de mindegy akinek meg van szóljon please
Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- EVGA GeForce RTX 3070 8GB GDDR6 256bit
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem tudja valaki véletlen melyik az amire gondolok? gátas, egy gátszakadás történik asszem, meg a kamionná alakuló főnök a jóknál asszem benéz egy hegyomlást, és utána elég rosszul lesz, de túléli természetesen..