Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Kicker
őstag
nekem csak jelenetek maradtak meg abból amit láttam, az a rész nagyon jó volt, de nem volt meg végig arra emléxem...
nem tudja valaki véletlen melyik az amire gondolok? gátas, egy gátszakadás történik asszem, meg a kamionná alakuló főnök a jóknál asszem benéz egy hegyomlást, és utána elég rosszul lesz, de túléli természetesen..
meg azok az energia téglalapok is abban a részben termelődnek és valamit csinálnak vele...
nagyjából ennyi van eszembe... 
most fiatalodtam 12 évet...
[Szerkesztve] -
Kicker
őstag
ez a robotosmesefilm igaz? jujj, az mekkora!!! kiskoromban nagyon rákattantam... nincs meg valakinek szinkronosan? vagy ez sorozat volt? csak arra emlékeszem hogy jó kocsik voltak benn, akik robottá alakultak, és valami gátnál bombáztak meg szervezkedtek stb... akkor nagyon jónak tűnt, lehet most csalódnék... de mindegy akinek meg van szóljon please
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil USB C bontatlan
- GMKtec G3 Plus - N150 - Barebone
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem tudja valaki véletlen melyik az amire gondolok? gátas, egy gátszakadás történik asszem, meg a kamionná alakuló főnök a jóknál asszem benéz egy hegyomlást, és utána elég rosszul lesz, de túléli természetesen..