Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
Eddig mindig átutalással töltöttem fel a HUF egyenlegem úgy, hogy a Wise magyar bankszámlaszámomra utaltam a pénzt. Igaz ezt általában hétköznap tettem, így meg is jött perceken vagy másodperceken belül. Most vasárnap utaltam magamnak kb. negyed órája és semmi. Most látom, hogy a HUF számlaadatoknál van egy ilyen mondat, amire eddig nem figyeltem: "A számládra érkező utalások jóváírása legfeljebb 1 munkanapot vesz igénybe."
Ez azt jelenti, hogy ha most vasárnap utaltam, akkor lehet, hogy csak hétfőn jelenik meg a Wise HUF számlámon? Szombaton már korábban utaltam, az perceken belül megjött, úgy tűnik vasárnapra ez nem igaz. Szerencsére kis, 15 ezer forint alatti összegről van csak szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- BestBuy topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest