Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
Eddig mindig átutalással töltöttem fel a HUF egyenlegem úgy, hogy a Wise magyar bankszámlaszámomra utaltam a pénzt. Igaz ezt általában hétköznap tettem, így meg is jött perceken vagy másodperceken belül. Most vasárnap utaltam magamnak kb. negyed órája és semmi. Most látom, hogy a HUF számlaadatoknál van egy ilyen mondat, amire eddig nem figyeltem: "A számládra érkező utalások jóváírása legfeljebb 1 munkanapot vesz igénybe."
Ez azt jelenti, hogy ha most vasárnap utaltam, akkor lehet, hogy csak hétfőn jelenik meg a Wise HUF számlámon? Szombaton már korábban utaltam, az perceken belül megjött, úgy tűnik vasárnapra ez nem igaz. Szerencsére kis, 15 ezer forint alatti összegről van csak szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Peugeot, Citroën topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gerner1
- World of Warships
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest