Új hozzászólás Aktív témák

• mokas_gizi

tag

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni Tőletek.
    Egyik barátom nyitott egy wise számlát 1 hónapja kb.
    Rendesen igazolta magát, igazolványokkal stb-stb.
    Ment rá 3-4 ,tényleg nagyon piti összeget összesen 20.000Ft nem volt 3-4 személytől…
    A vagyon forrását akarják megtudni / milyen jogcímen ment az utalás…

Most itt saját használt pár darab termékét adta el.
    Utolsó kettő utalásnál benne is van a közleménybe, hogy DVD.

Megy már velük a levelezés bohóckodás jó pár napja.
    Nem tudom ,hogy itt most élő ügyfélszolgálat van vagy robotok, de eddig nagyon megbízhatatlannak és komolytalanak tűnik ez az egész!
    Most ha szó szerint egy pár 1000Ft-nál ilyen probléma van akkor nagyobb összegnél ,
    mit csinálnak (nagyobb összeg nem is menne rá neki.)
    Én azt is megértem, hogy pénzmosás meg minden…de 2 darab 4000Ft alatti utalás állítottak meg!
    Nem euró tízezrek mentek neki.

Jött egy rendszerüzenet kb 2 napja, hogy ha 2 napon belül nem igazoljuk a pénz eredetét vissza küldik a pénzt! Aznap küldött az ügyfélszolgálatnak kettő levelet is.
    Az egyik utalást ma vissza is küldték…
    Igen ám, csak ő írta nekik időben még aznap
    gmail-on a levélre , amiben az ügyfélszolgálattal levelezett!
    és írt a wise alkalmazáson is , de eddig még nem válaszoltak a pénzt viszont visszaküldték!

Írtunk ma is levelet segítettem neki megfogalmazni, hogy nem tudunk nekik semmilyen igazolást benyújtani. Az utalások nem baráti kölcsönök voltak.
    Mivel a saját használt DVD lemezeit adta el meg 2 használt ruháját, arról milyen igazolást / hivatalos papírt akarnak , hogy benyújtsunk…
    A 2 DVD lemezről küldött is neki képet a levélben
    Erre még nem válaszoltak…
    Jelenleg itt tartunk , ismerősi körbe használnak revolut és wise számlákat páran , de jókat mondtak róla, ezért is nyitotta meg barátom.

- Jelenleg tényleg olyan ez az egész, mintha egy robot válaszolna a leveleire jó pár nap után...és nem fogná fel azokat amiket írunk!
    - Kértek tőle bankszámlakivonatot is, azt látszólag elfogadta a rendszer...
    - Utána viszont vissza dobták, hogy azok az utalások értelemszerűen nincsenek rajta / nem igazolják annak a 2 utalásnak az eredetét...

Új hozzászólás Aktív témák