Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikinda2
tag
válasz
üzenetére
Igazából nem szeretnék vitatkozni, mert gondolom te is jószándékból írsz ide. Az, hogy egy pénzügyi szolgáltató üzleti termékét úgy minősíted, hogy
Komoly dolgokra én nem használnám, vagy nem ajánlanám...
szerintem fura, mert mi is a komoly dolog? A pénzügyi szolgáltatásokat én például véresen komoly dolognak gondolom, különösen az üzleti szegmensben. Az, hogy a szolgáltató nem tud, vagy nem akar a feladathoz felnőni, az nem a használót, vagy a feladatot minősíti, hanem a szolgáltatót.
A fórum ugye arról is kellene, hogy szóljon, mennyire működik a fórumtémát adó szolgáltató. Az, hogy nem működik és ez benne van az ÁFSZ-ben is nem jó és akkor finom voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Spotify
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest