Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chrystall

senior tag

8 éve vagyok a Wise-nál, kezdettől fogva Fully Verified státuszban. Érdekes módon a napokban akartam utalni oda, ahova már 1000x utaltam (egy isemrősömnek szoktam segítségképp kisebb összegeket, egy zenésznek). Erre észrevettem, hogy full le van korlátozva minden befizetési módom meg utalásom, mert arra kér a rendszer, hogy megint igazoljam a személyazonosságom. Igazoltam, volt megint fotóbeküldés, stb. erre jön egy rész, hogy igazoljam a jövedelmem. Tavaly őszig tanuló voltam, mostanság apám segít ki, nem dolgozok jelenleg, szeptembertől megint főiskolás leszek. Bejelöltem családtól kapok pénzt, meg beküldtem bankszámlakivonatot, erre elutasította. Olyat nem is lehet választani, hogy tanuló vagyok. Most mit lehet ilyenkor csinálni? 8 évig semmi baja nem volt most meg full lekorlátoz??? Valaki járt már így? Eddig csak olvastam ilyenekről ilyen 3. világbeli felhasználók értékeléseiből, de azt hittem ez mind kamu, mert nem értik, hogy kell használni a Wise-ot, azt kitiltják őket, erre puff, most velem is ezt csinálja. Álmomban sem gondoltam volna, mindig ajánlottam őket mindenkinek, olyan zökkenőmentes volt minden, kész szerencse, hogy pont most alig tartottam benn valamennyi pénzt.Mit lehet vajon ilyenkor csinálni, hogy feloldják a korlátozást?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés