Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
8 éve vagyok a Wise-nál, kezdettől fogva Fully Verified státuszban. Érdekes módon a napokban akartam utalni oda, ahova már 1000x utaltam (egy isemrősömnek szoktam segítségképp kisebb összegeket, egy zenésznek). Erre észrevettem, hogy full le van korlátozva minden befizetési módom meg utalásom, mert arra kér a rendszer, hogy megint igazoljam a személyazonosságom. Igazoltam, volt megint fotóbeküldés, stb. erre jön egy rész, hogy igazoljam a jövedelmem. Tavaly őszig tanuló voltam, mostanság apám segít ki, nem dolgozok jelenleg, szeptembertől megint főiskolás leszek. Bejelöltem családtól kapok pénzt, meg beküldtem bankszámlakivonatot, erre elutasította. Olyat nem is lehet választani, hogy tanuló vagyok. Most mit lehet ilyenkor csinálni? 8 évig semmi baja nem volt most meg full lekorlátoz??? Valaki járt már így? Eddig csak olvastam ilyenekről ilyen 3. világbeli felhasználók értékeléseiből, de azt hittem ez mind kamu, mert nem értik, hogy kell használni a Wise-ot, azt kitiltják őket, erre puff, most velem is ezt csinálja. Álmomban sem gondoltam volna, mindig ajánlottam őket mindenkinek, olyan zökkenőmentes volt minden, kész szerencse, hogy pont most alig tartottam benn valamennyi pénzt.Mit lehet vajon ilyenkor csinálni, hogy feloldják a korlátozást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Robotporszívók
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- TCL LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 EXPO/XMP - 2 év garancia
- PS5 Pro+Sony Pulse 3D+Játék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest