Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FirstTripla

tag

Sziasztok!
    Szeretnék nyitni egy Wise számlát viszont pár dolgot nem találtam meg egyértelműen. Ha feltöltöm a számlám különböző összegekkel akkor ahhoz lesz egy alap kártyám és ehhez tudok igényelni több virtuális kártyát is. Viszont ha olyan helyen akarom megadni egyik virtuális kártyám ami kétes eredetű is lehet akkor miként lehet megoldani, hogy például csak X Ft-t / eurót vonjon le maximum és ne "lássa" az egész fiókom összegét. Például van 300 euró, 20 ezer Ft, viszont én egy 10 eurót szeretnék csak fizetni a kártyával virtuális kártyával és biztosra szeretnék menni hogy a 10 euró nem 100eurós levonás lesz a végén, ezért beállítanám ezt a virtuális kártyám limitjét 10 euróra. Amint fizettem vele akkor vagy zárolnám vagy törölném, hogy biztosan ne tudjon levonni nagyobb összeget. Viszont azt se szeretném, hogy mindig annyit utaljak át erre a Wise számlára amit éppen használnék, mert ha jó árfolyamon tudok venni valutát, akkor az addig maradjon ott és tudjam használni. Vagy ha előfizetek egy virtuális kártyával valahova akkor beállítom h max napi 5 euró limitje legyen és amikor egyszer levonta akkor zárolom, majd egy hónap múlva feloldom és akkor le tudja vonni ismét a max 5 eurót. Ez lehetséges lenne Wise-ban? Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák