Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Na csak megszivtam. Hivtam a Schwab-ot, hogy akkor forditsak mar vissza ha magatol nem pattant vissza ennyi ido utan sem, pedig a wise azt irja, hogy ha nem stimmelnek az adatok, akkor 2-3 nap mulva visszakerul az indito szamlara. Megkerdeztek, hogy miert irtam az utalasba azt hogy wise (mondom az a ceg neve ahol a szamlam van...), meg hogy miert akartam odautalni, mondtam hogy csak akkor lett volna erdekes ha rendesen egybol atmegy, akkor jo volt az arfolyam, es naluk nem lehet usd->huf valtani. Mondtam hogy mar nem erdekem hogy atmenjen, cancel-lelni szeretnem.
Erre par oraval kesobb csak megerkeztettek
Szerintetek mennyire gaz ott tartani wise-on 2ezer dolcsit amig megint erdemes lesz valtani (vagy limitest beallitok ha van, majd megnezem, eddig nem hasznaltam, ezutan ha megerkezik forint kepeben a sajat szamlamra be is zarom a wise accountot, velem ne szorakozzanak).
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Samsung Galaxy Buds3 (Fehér)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintetek mennyire gaz ott tartani wise-on 2ezer dolcsit amig megint erdemes lesz valtani (vagy limitest beallitok ha van, majd megnezem, eddig nem hasznaltam, ezutan ha megerkezik forint kepeben a sajat szamlamra be is zarom a wise accountot, velem ne szorakozzanak).