- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Miért nem kérdezel rá volt-e?
(Ha máskor nem akkor számlanyitáskor volt) Tőlem sem kérdezték, max az okmányokat frissítették, ha arra jártam. Ez pl pár hónapja volt, illetve tavaly. "Na nem baj, azért megnézzük, hátha változott" - totál más miatt voltam bent. ilyen dolgokat pl simán elfelejthet, vagy észre sem vesz feltétlenül főleg évek távlatából ilyesmire visszaemlékezni."(#4534) dredjudge84 "
Igen, ez azért van, mert ha már a törvény hatálya után nyitottál számlát, akkor már a számlanyitáskor, kérik ezt / kapsz egy papírt nyilatkozatot. A lényeg, hogy így vagy úgy de megtörténik/megtörtént.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Jövedelem
- Spórolós topik
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Ha máskor nem akkor számlanyitáskor volt) Tőlem sem kérdezték, max az okmányokat frissítették, ha arra jártam. Ez pl pár hónapja volt, illetve tavaly. "Na nem baj, azért megnézzük, hátha változott" - totál más miatt voltam bent. ilyen dolgokat pl simán elfelejthet, vagy észre sem vesz feltétlenül főleg évek távlatából ilyesmire visszaemlékezni.