Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Miért nem kérdezel rá volt-e?
(Ha máskor nem akkor számlanyitáskor volt) Tőlem sem kérdezték, max az okmányokat frissítették, ha arra jártam. Ez pl pár hónapja volt, illetve tavaly. "Na nem baj, azért megnézzük, hátha változott" - totál más miatt voltam bent. ilyen dolgokat pl simán elfelejthet, vagy észre sem vesz feltétlenül főleg évek távlatából ilyesmire visszaemlékezni."(#4534) dredjudge84 "
Igen, ez azért van, mert ha már a törvény hatálya után nyitottál számlát, akkor már a számlanyitáskor, kérik ezt / kapsz egy papírt nyilatkozatot. A lényeg, hogy így vagy úgy de megtörténik/megtörtént.
Új hozzászólás Aktív témák
- DC160W-GAN Tech-Protect 6 portos asztali töltőadapter PD 160W / QC3.0 Fekete
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Beszámítás! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Ha máskor nem akkor számlanyitáskor volt) Tőlem sem kérdezték, max az okmányokat frissítették, ha arra jártam. Ez pl pár hónapja volt, illetve tavaly. "Na nem baj, azért megnézzük, hátha változott" - totál más miatt voltam bent. ilyen dolgokat pl simán elfelejthet, vagy észre sem vesz feltétlenül főleg évek távlatából ilyesmire visszaemlékezni.