Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
donbig
tag
válasz
Ivy.4.Ever
üzenetére
Egyetértek! Én is feltöltőkártyás butatelót használok erre a célra. Tényleg kényelmetlen, volt pl., hogy elfelejtettem az adategyeztetést, ezért nem tudtam az internetbankba belépni,de én is nyugodtabb vagyok így. Akkor általában valamilyen live linuxot ajánlottak bankolásra. Puppy Linuxot használtam, kis méretű, gyors. Már a bootoláshoz is jelszó kellett. Nem értek különösebben a Linuxhoz, akkor, ha jól emlékszem a CIB-nél kellett a Java, erre tudtam rátenni, illetve beállítástól függően adatokat - pl.számlakivonatokat - lementeni. Mondjuk így értelmét vesztette a "live" jellege.
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Építő/felújító topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Vírusirtó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest