Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Tudtommal a Revolut számlaszámos feltöltésre se kér extra pénzt. Bár én elvből nem kezdtem el használni, csak megnéztem mizujs. Érdekes módon a beutaláshoz egyik cég se kér különösebb igazolást, hogy saját számláról megy-e vagy hasonlók. Revolut 3500-at követelt, utaltam 5 Ft-ot próbaképp érdekes azt is sikerült megjeleníteni Revolut egyenlegen, nem zavarta őket, hogy kevesebb. Elvből nem adok szelfit, mert az már lakcím párosítással együtt kicsit sok. (plusz ugye név, email cím, telefonszám)
Főleg úgy, hogy van virtuális kártyájuk, de kb. a 3. kérdés már a lakcímem úgy, hogy még lényegében el se dönthettem, hogy kérek-e fizikai kártyát vagy sem. Azt állítják igényelhető virtuális kártya is. Csak azt felejtették el közölni, hogy a virtuális kártya igényléséhez is meg kell rendelni a fizikai kártyát. A fizikai kártya igényléséhez meg követelik rajtad a személyi okmányok feltöltését (ami érthetetlen okból nem lehet előre szkennelt vagy fotózott képfájl, csak a kamerakép felel meg nekik) meg a szelfit.Na mondom jó, akkor nézzük mit enged, amihez nem kell kártya. Tehát szelfi nélkül:
1. Megnézheted hogyan váltana másik devizába. Átváltani viszont már nem engedi. Mondjuk nem értem milyen biztonsági kockázat van abban, hogy a saját lóvédat más devizába váltod, de mindegy.
2. Naívan azt gondoltam, a saját pénzem csak simán vissza tudom utaltatni a saját számlámra. Nem. Ahhoz is szelfi kéne.
3. Extra hulladék: Szelfi nélkül az accountodat sem engedi bezárni, mivel pozitív egyenleggel nem engedi zárni, de a beutalt összeget meg nem engedi kiutaltatni. (külön ügyfélszolgálatot kell zaklatni ezzel)
Na ehhez képest a Transferwise-nál úgy nézheted meg hogy váltana másik devizába, hogy account sem kell. Plusz szelfi sem kellett ahhoz, hogy legyen egy teljes értékű accountom, csak a személyi okmányok.
És a kártya sem egy kötelező elem csak egy lehetőség, és emlékezetem szerint címet csak akkor kell megadni, ha kéred a fizikai kártyát. Szóval teljesen korrekt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Milyen videókártyát?
- Kutya topik
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VoIP telefonálás
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest