Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Oliverda
üzenetére
Már linkeltem hogy elhallgatják a valóságot, kiragadnak valamit, nem teljes körű a tájékoztatásuk, de az továbbra is kereskedői pénzfogadási díj és nem pénzküldés díja, egyértelmű a meghatározás magyar és angol nyelven is.
Én mást látok, egy tisztességtelen piaci magatartást, majd a PayPal eldönti, hiszen ők az érintettek.
Én nem a TW oldalán számolgatom a jutalékot, az árfolyamot, látom a PayPal számlán és szerződési feltételekben, nem kell a "segítségük".
Másra is fordíthatták volna ezt az energiát amit ebbe beleöltek. Például egy egyszerűbben kezelhető díjazás számolót, egy jobb árfolyam listát, egy Revolutra utaló összehasonlítást, bankokat, meg PayPal-t azt már látjuk.
Meg te is emlékszel a kártya készítési és postázás díj felszámítás bevezetése körüli mizériára.
Aki visszakérte amíg nem volt benne a szerződési feltételekben a díjazás, az visszakapta pénzt, de kérni kellett, másnak meg nem adták vissza mert nem kérte. Ilyen bakikat nem kellene elkövetni és minden érintett személyt kárpótolni kell, nem a kérésére várni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Kingston FURY 32GB (2x16) KIT DDR5 5600MHz CL40
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Gari 2027.03.11 -ig - Eladó!
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- IT Megoldások és szolgáltatások
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest