- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zuzu000
őstag
Ez jónak tűnik, megnézem majd. Most viszont reseteltem az egész routert, tehát minden alapbeállítás (hogy legyen hely). Digis PPPOE-t nem sikerült beállítani, így nincs net. Miket kell csinálni (rég állítottam már be, nem emlékszem) az interfészekben, mit hova?
másik routerről vagyok
-
Addel
senior tag
Most már több mint 11 napja megy stabilan, úgyhogy ki merem jelenteni, hogy megszűnt az instabilitás/újraindulás szerencsére. Csak találgatok, de szerintem az usb kábel volt a rossz , azt nem cseréltem le még mikor másik hdd házzal próbáltam akkor se. csak legvégül mikor már nem volt jobb ötletem. Lehet nem is rossz, csak elpiszkolódtak/oxidálódtak a csatlakozók.
Viszont azt vettem észre, hogy az olvasás samba-n klafa ~10MB körüli torrent mellett, addig az írás 1MB alatt van ami nagyon kevés. Rájöttem erre is, sync opcióval lett mountolva (lehet fstabban van így). Tudtátok, hogy menet közben át lehet flag-elni ?
pl: mount -o remount,async /mnt/hddEnnyi hirtelen, hátha segít valakinek.
-
Igen, kinézetre a DD-WRT nekem is sokkal szimpatikusabb, mint mondjuk a LuCI! Anno amikor volt 1043-masom, küzdöttem is vele többször, hátha sikerül életet lehelni azokba a dolgokba, amik nekem kellettek akkor, de sajnos nem jött össze! Bár kellő stabilitással OpenWrt-n se, így aztán szét is váltak útjaink a 1043-massal! Mondjuk akkoriban nem volt vargalex build sehol!
-
-
-
-
-
-
-
Addel
senior tag
Arra jutottam, hogy a transmission ipv6 nem letiltható (van rá tiket).
Mégis sikerült megoldani, IPv6-in-IPv4 Tunnel -el, mostmár nem spam-eli tele a logomat a transmission. -
-
vargalex
Topikgazda
Szia!
A telepítés és konfigurálás a megfelelő firmware file-t kivéve semmiben nem különbözik az egyes típusoknál.
Egyébként sikerült egy olyan (viszonylag új) típust kiszemelned, ami még csak a trunk firmware-ban támogatott, azaz nem tartalmaz webes felületet. De a telepítése egyáltalán nem nehéz (ha DHCP net-ed van, vagy bekötöd a routert a WL-500GP után, hogy DHCP-n kapjon IP-t):opkg update
opkg install luci
/etc/init.d/uhttpd enable
/etc/init.d/uhttpd startEsetleg felteszed rá a poli27 build-et, abban minden integrálva van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest