- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Mostanában olyat csinál a routerem,hogy leesik a wifi sebessége 130mbit-ről ilyen 60-70mbit-re (de előbb pl 13mbit volt)Ha újraindítom akkor ok pár napig,de elég sokszor csinálja mostanában.Ja igen,openwrt fut rajta(vargalex féle régi verzíó).Vajon miért csinálhatja ezt? -
-
ToBeY
nagyúr
Összekötöttem lanból-lanba a digis és a tp-link router-t,de amikor wifi-re akarok csatlakozni azt írja ki hogy IP cim lekérése és itt megáll?Milyen IP címet hiányol?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #51541 üzenetére
Igen mert logouton találtam egy cikket ami ezzel foglalkozik.De azért köszönöm a választ.
-
ToBeY
nagyúr
semmi
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #51398 üzenetére
Ok akkor előbb felteszem ezt és utána frissítem a legújabb gyárira.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #51386 üzenetére
Ezek közül melyik a legújabb gyári?Openwrt luci alatt csak simán be kell tallózni "Új firmware image flash-elése" alatti részhez?
-
ToBeY
nagyúr
A vargalex féle FW-el ellátott routert hogyan lehet defaultba állítani?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
wertigo1984 #50971 üzenetére
Hálókártya driver rendesen fal van telepítve?Nézd meg az eszközkezelőben,hogy minden ok-e.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
ambrusmail #50897 üzenetére
Igen Openwrt-vel kicsit jobb mint a gyárival,de így is olyan 160Mbp/s körül van a vége.
-
ToBeY
nagyúr
Egyébként ez a router (V1-es) képes digi által majd szolgáltatott 150-200mbit kiszolgálására?
-
ToBeY
nagyúr
Lehet úgy frissíteni a vargalex félex frimware-t,hogy a beállításaim megmaradjanak (internet,wifi stb)
Most ez van fent, érdemes frissíteni? v1.02.1-ReBuilded r30402 -
ToBeY
nagyúr
A laptopon találtam egy olyan lehetőséget a hálózati beállítások között,hogy 40MHz Intolerant és ez disabled-re van állítva.Esetleg lehet,hogy ezért nem tudok magasabb sebességet elérni?[link]
-
ToBeY
nagyúr
Annak ellenére,hogy átállítottam a routerben a HT módot 20MHz-40MHzre még mindig 65 Mb/s a bitráta ennek nem 300-nak kéne lennie?
-
ToBeY
nagyúr
Hát ugyanúgy 20mbit körüli értéket mérek.Lehet az a baj,hogy egy szobával arrébb van és van közte 1-2 betonfal.
-
ToBeY
nagyúr
A kis wifi ikon az óra mellett azt írja,hogy N wifi-n keresztül csatlakozik a hálózathoz.
-
ToBeY
nagyúr
A specifikációban szereplő típusszám nem elég?Ha nem,akkor majd kiderítem délután,hogy milyen pontosan.
Dell Wireless 1395 802.11g Wi-Fi Mini-card
Dell Wireless 1505 Wireless-N Mini-card
Intel® PRO/Wireless 3945ABG 802.11a/g Wi-Fi Mini-card
Intel® 4965AGN Wireless-N Mini-card
Bluetooth: Dell Wireless 360 Bluetooth® Module -
ToBeY
nagyúr
Openwrt alatt wifi-n keresztül hogyan tudnék 60 MBit/s magasabb bitrate elérni?
Nem vagyok openwrt guru szóval valami egyszerű megoldás kéne. -
ToBeY
nagyúr
Hali
Openwrt alatt hogyan tudom megnézni milyen jelszó adtam a wifinek?Elfelejtettem és most kéne -
ToBeY
nagyúr
Hello
Nekem ez a vargalex féle fw van fent. v1.02.1-ReBuilded r30402 Ettől van-e újabb,érdemes-e felraknom? Ha felrakom,luci-n keresztül visszatehető-e a gyári ha szükség lenne rá?! -
ToBeY
nagyúr
Hogyan tudnék wifi-n keresztül fileokat küldeni a telefonomra?
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Anno beállítottam egy wifi jelszót openwrt alatt ezt hogyan tudnám megnézni mert elfelejtettem... -
ToBeY
nagyúr
Nekem vargalex féle fw-ből ez van fent v1.02.1-ReBuilded r30402 van-e újabb és érdemes-e frissíteni?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #27615 üzenetére
Köszi szépen a segítséget,sikerült megcsinálni.El is raktam ezt a progit,mert biztos kell még később
-
ToBeY
nagyúr
Visszaformáztam a pendriveot win alatt de csak 128MB látszik fat32 alatt ez most mi?
-
ToBeY
nagyúr
Letöltöttem egy torrentet PC-n hogyan tudnám routerrel seedelni?
Próbáltam felmásolni hálózati meghajtó csatlakoztatása után de nem engedte -
ToBeY
nagyúr
Ebben az openwrt-ben biztos hogy akadozva kell eljönnie a menüknek?
Pl rámegyek a renszer/rendszerindítás fülre kicsit gondolkodik majd ilyen darabosan kipakolja a listát.hmm Chrome alatt magyar az egész,IE9 alatt angol
-
ToBeY
nagyúr
Amúgy ezt a filerendszert a win7 felismeri?Le tudom róla másolni a cuccot.
-
ToBeY
nagyúr
Egy 8GB FAT32 pendriveot rádugtam a routerre,hogyan tudom működésre bírni a Transmissiont?
-
ToBeY
nagyúr
Ugye openwrt alatt a netet network alatt kell beállítani?
-
ToBeY
nagyúr
Az volna a kérdésem,hogy miért csinálja azt a routerem,hogy beírom az ip címet és nem történik semmi.
Hoppá! A Google Chrome nem tudott csatlakozni a webhelyhez
IE-vel ugyan ez van,aztán egy idő után eldobja a netet is. Csak az áramból kihúzás segít.
Eddig ez a második (vagy harmadik) gyári fw amivel ezt csinálja...
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #26960 üzenetére
Köszi akkor ezt teszem fel.
-
ToBeY
nagyúr
Gyári fw helyett szeretném feltenni a vargalex féle fw-t.De ahogy látom van pár verzió,melyiket töltsem le pontosan?/Ugye csak be kell tallózni ahogy gyári ist.És Luci alól vissza lehet térni gyárira már?!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #26721 üzenetére
Adott két gép mind 2 Lan kábellel csatlakozik a routerbe.Egyik gépről másolok a másikra FTP-n total commander segítségével.Amelyik gépről másolok abban biztos gigabites háló kártya van, a másikban viszont lehet csak 10/100 de passz
-
ToBeY
nagyúr
A routerre rá van kötve 2 gép ftp másolok egyikről a másik 10MB-val.Ennyi lenne a max speed?
-
ToBeY
nagyúr
Még sem sikerült olyan jól ez a fix ip,mert ma új ip osztott a boxnak a router...
-
ToBeY
nagyúr
válasz
energiezolee #26360 üzenetére
Ezt néztem csak én nem találtam ilyet gyári fw-n.Van külön network és dhcp.
A dhcp belül ezek vannak.De Static leases nincs.- DHCP Settings
- DHCP Clients List
- Address Reservation -
ToBeY
nagyúr
válasz
energiezolee #26344 üzenetére
Networokon belül a LAN-ra gondolsz?Mert itt nem látom hogy hogyan kéne hozzáadni nevet és ip-t
-
ToBeY
nagyúr
Hali
Összekötöttem a routert xbox-al,hogy fileokat másoljak rá.De mindig más ip oszt neki a router.Valahogyan be lehetne állítani fix ip az xboxnak? -
ToBeY
nagyúr
Wi-fi-nél a Enable WDS Bridging be kell kapcsolni,egyébként ez mi?
-
ToBeY
nagyúr
Másnál mennyire jellemző a gyári fw-en,hogy sys led kialszik/vagy folyamatosan ég akkor nem lehet belépni routerbe?!
Ilyenkor kihúzom majd visszadugom és minden ok be tudok lépni.Néha még a netet is eldobja ilyenkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Proxmox VE
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged