- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
SteveBeard #35958 üzenetére
bekonfoltam alapra a routert a legutolsó gyári firm-el, rádugtam a másik routeremre, csináltam egy alhálózatot vele, rácsatlakoztam az asztali géppel wifin (tplink wifis stickkel), majd elkezdtem használni. fél óra uptime után lépkedtem a router menüjében, és közben 10-20 mp-re megállt a kapcsolat, néztem, a folyamatosan futó (1 mp-es frissítésű) winmtr ezidő alatt teljesen megállt, és közben 100% volt a packet loss már a routeren is. magyarul, franc tudja mit csinált, de teljesen meg volt állva. pedig ekkor már semmi torrent meg semmi nem futott, csak az az 1 web request, ami megállt. többször is megcsinálta.
én készséggel elhiszem, hogy ez egy fasza router, de nálam azok ott kezdődnek, hogy ilyenek nincsenek. ha fél órát nem bír elmenni terhelés nélkül, akkor az egy hulladék. lehet, hogy én fogtam ki hibás darabot, de ha meg ekkora a minőségi szórás, az sem túl jó.
most fogalmam sincs, vasárnap hol milyen routert tudok venni nem méregdrágán...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Könyvajánló
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Nagyméretű belépő tábla a OnePlustól
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!