- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vargalex #7655 üzenetére
Igen ez tiszta sor, tudom én is, de nem tudok mit tenni ellene! Én a routeren torrentezek, és pont! Különben meg, látod a 240-es netesek is ezt kapják, és náluk még "hálózati csendben" is fals eredményeket ad, szóval nem kell emiatt nagyon aggódni! Valamilyen eredményeket kapnak, és ennyi! A lényeg itt úgyis (mint sok más esetben is) a pénz elköltése, aztán a felmérésnek jó ha az eredményeit összesítik, közzé teszik, de ettől több eredményre, netán a szolgáltatók bárminemű figyelmeztetésére, felszólítására, számonkérésére már úgysem fog sor kerülni! Volt x millió euró, amit el lehetett (kellett) költeni, és valami ismerős cégétől vettek x ezer darab tp-link routert, amit egy másik ismerős cége átalakított, nekünk meg lesz belőle egy potya routerünk...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest