Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CrazyTomcsy

csendes tag

Sziasztok!
    Én is 3600 tulajdonos lettem.

Feltettem a vargalex féle 1.17-es firmwaret már, az alap dolgokat be is állítottam.
    Amire főleg használnám az dlna illetve transmission, hogy ne kelljen állandóan mennie pc-nek film nézéshez és torrenthez.

Az első tapasztalatok egész pozitívak voltak, persze találkoztam a router hardverének korlátaival is (egyszerre nem bírja a torrentet és hd film streamelését), de ezt egy alternatív sebesség korlátozással beállítottam, hogy amíg itthon tv-zős időszak van, addig vegyen vissza a transmission.

Azonban tegnap óta beleütköztem néhány hibába, amik nem tudom, hogy másnál is jelentkeztek-e már (átrágtam már pár száz hozzászóláson magam itt a fórumon, de nem láttam még erre sem precedenst, sem megoldást).

Szóval a hiba jelenség: nem mentődnek el beállítások, amiket módosítani szeretnék. Értsd, pl. csatoltam 2 winchestert usb-n a routerhez, de le szeretném választani őket. A törlés után a "Mentés & Alkalmazás"-ra kattintva elkezd tölteni, de utána ugyanúgy ott maradnak az eszközök. Minidlna-nál ugyanez. Változtatni szerettem volna könyvtárt, de nem tudom a korábbi útvonalakat törölni.

Valakinek esetleg van tippje, hogy miért nem hajtódnak végre a módosítások?

Új hozzászólás Aktív témák