Hirdetés
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabe81
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem hozzátok. Adott egy 2in1 modem, a szolgáltatótól kaptam, azon jön be a net, erre van egy TP Link 3600 rádugva, mert annak erősebb a wifije, meg mert arra van egy külső vinyó rádugva.
Eddig jól működött a dolog, a TP linkre csatlakoztak az eszközeim, gond nélkül ment a Transmission is.Viszont pár napja másik modemet kaptam a szolgáltatótól, ez már nem vDSL mint az elődje, csak sima 2in1 modem/router. Na ezzel nem tudom a hálózatomat összehozni olyanra amilyen volt. Nem tudom a TP linket rávenni, hogy a netet elérje, talán valamit nem jól állítok be.
A modem és a tp link router LAN-LAN csatlakozókban kötve, a tp linken letiltva a DHCP, és ha fix ip címet adtam neki vagy DHCP kliensnek állítottam be, akkor sem megy.Sajnos a 2in1 modem menüje elég butított, nemsok mindent tudok benne állítani. Már az újraindításokra is gondoltam, hogy esetleg azokat nem akkor követem el amikor kell, vagy valami ilyesmi, szóval teljes a tanácstalanság.
Ha van ötletetek mit cseszhetek el, illteve mik a tipikus hibák amit a mezei user elkövethet ilyenkor, ne fogjátok vissza magatokat.

Köszi!
Üdv
G.
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gumi és felni topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Sweet.tv - internetes TV
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- További aktív témák...
- GAMER PC I5 12400F, EVGA 3070, GIGABYTE H610M, 1 TB SSD, 32GB DDR4
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest