- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Mindkettőtöknek köszönöm a segítséget, de fixáljunk le pár dolgot, ha kérhetem. Nem szeretném, hogy NAT-oljon a TP-Link, teljesen feleslegesnek gondolom, de ha nincs más megoldás felőlem lehet úgy is. Először, ha tisztelettel kérhetem maradjunk a kettes verziónál, amit suste mond. Leírom, hogy mit csináltam, nagyon szépen megkérnék mindenkit, hogy EBBEN a leírásban mondja meg hol a hiba, mi nem jó, és kérem, hogy javítsa azt a pontot ki.
1. Cisco WAN beállítás DHCP, hiszen így működik a kábelnet, igaz?
2. Cisco LAN IP-je statikusan 192.168.0.1, igaz?
3. Cisco-n a DHCP szolgáltatás be van kapcsolva, igaz?
4. Cisco LAN portja össze van kötve a TP-Link LAN portjával, igaz?
5. TP-Link LAN portja dinamikusan kapja az IP-t a Cisco-tól (192.168.0.10-192.168.0.99 tartományból), igaz?
6. TP-Linken nem fut a DHCP szolgáltatás, igaz?
7. A Cisco admin felületén látszik, hogy a TP-Link router a 192.168.0.10-es IP-t kapta. Ellenben ha meg akarom nyitni böngészőben a TP-Link router webes felületét, amit ugyebár a 192.168.0.10 böngészőbe írásával érek el, nem tölt be az oldal. Szóval valami nem klappol. Mindegy, hogy WiFi-n a Cisco-hoz vagy a TP-Link-hez csatlakozok. Net mindkét esetben van.@vargalex
Azóta kb száz dolgot elállítottam, így nem tudom megmondani. Lassan 5 órája küzdök a dologgal, kérlek tegyünk pontot a végére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest