Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Drizzt

    nagyúr

    válasz avl #6280 üzenetére

    En a berlessel kapcsolatban most tele vagyok negativ tapasztalattal. Konkretan honapok alatt nem sikerult olyan alberletet talani, amit a megfelelo hozzaallassal es szerzodessel adnanak ki. Nyilvan az, hogy az utobbi nekem nagyon fontos, alkati dolog, nem szokasom idegenekben megbizni. De gyakran van olyan erzesem amikor elmegyek megnezni/targyalni alberletet, hogy erosen leneznek, legkevesbe sem tekintenek egyenrangu partnernek, minimalis kompromisszumra sem keszek. Az alberletek legalabb felet eleve olyan allapotban mutattak meg, hogy kb. ragadt a mocsoktol minden, pedig 4x-5x meretu 250K kornyeki berlemenyekrol beszelunk. De volt meg olyan, hogy pl. baj-e, ha csak a berleti dij felet irjuk be a szerzodesbe. Illetve: oke, tied, majd 2 oraval kesobb: "anyosomek azt mondtak, hogy inkabb az egyedulallo lanynak adjuk ki, bocsi". Olyat, ahol erdemi versenyt ereztem a berlok kozott, az 10-bol 2 helyen volt. A tobbi esetben nem volt az, hogy azonnal lett volna masik berlojelolt, akivel versenyezni kellene.
    Most a remenysugaram az, hogy akitol 2019-ben bereltem, ujra keres alberlot is. De az meg azert is kutba eshet, mert eladasra is kinalja eppen. Januarban akarja eldonteni, hogy berbeadja-e tovabb, vagy inkabb el. Egyebkent 4 eve is hasonloan csinalta. Ami erdekes, hogy az ar amiert el akarta adni, ahhoz kepest +25%, a berbeadasi meg +33%. Megvenni meg nem akarok, mert az elosztasa hosszu tavra nekem nem jo. Albinak viszont tokeletes.
    Meg meg az jar a fejemben, hogy valamelyik ingatlanmanagement cegtol kene berelni, ott talan jobban megbiznek abban, hogy a hibaelharitasokat idoben el fogjak vegezni. Ilyen cegekre tudtok adni sajat tapasztalati peldat? Bar mehetne az albis, vagy lakasos topicba is, mert nagyon off. Amikrol hallottam az Flatco, Nyolcas, Tower. Van meg?

    I am having fun staying poor.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés