- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
válasz
Dare2Live #7691 üzenetére
70.000HUF egy olajcsere??
MasterDeeJay
Anno keresgeltem, de ez az elettartam dolog mindenhol mast jelent sajna... Maradjunk annyiban, h a legszigorubb iras szerint 180.000 a megengedobbek szerint 240.000km
A baj az, h ez is kicsit olyan, mint a normal olajnal, h baromira befolyasolja a dolgokat a hasznalat.
Ha jol tudom akkor az otthoni szakik is kezdik atvenni a kinti ajanlasokat miszerint 90-120e-es szerviznel ajanljak vagy legalabbis rakerdeznek az ugyfelnel.
Az mar nyilvan mellekes, h a Mayernal dolgozo ismeros ismerose szerint ez tobbszor minosul lehuzasnak es extra bevetelnek az ugyfel szemszogebol igy inkabb nem kerik. Pedig ott sem egy horror osszeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest