Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satan_Claus
őstag
válasz
Satan_Claus #549 üzenetére
Akarom mondani a generator.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Satan_Claus #547 üzenetére
HI!
akkor surgosen csereje izot me muszarfalvialgitasnellkul szar az elet:- )))
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
Satan_Claus #545 üzenetére
HI!
a kiego muszerfaliokrol megfeltkeztel:- )))
udv
neduddki
-
Satan_Claus
őstag
válasz
Atomgeszi #542 üzenetére
Hi, nekem volna ilyenem. A kormanymu szeriahiba, meg nagyon ritkan a fotengely jelado (ha nem indul az auto). Amugy nem sok mas baja lehet. En elhagytam a 2 elso kodlampat, azota neha magatol bekacsol a hatso kodlampa, a masik hiba, hogy az utasteri lampat neha meg kell utogetni, mert kontakthibas
. Meg azt hiszem, lassan erik a kuplungcsere
. (276.200 km). A motor alul kicsit verszegeny, elegge hegyes, 4500-tol indul meg igazan, raadasul a valtoattetel is rohadt hosszu (60-ig megy egyesben, 100-ig kettesben). A fogyasztasa nekem 7.5 lityi korul alakul, most telen kezd 8 fole maszkalni (7.8-8.2). Gazrol en sem tudok nyilatkozni. Vasarlasnal csak a szokasos dolgokra kell figyelni- olaj, gumi (ha a gumi valami olcso szar, es az olajszint a minimum alatt van, akkor valszeg elhanyagolt a gep), szervizszamlak, festekvastagsag, tores, futas kb. passzoljon stb.
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
96-os Toyota Carina E 1.6 XLi-ről mit érdemes tudni? 117 lovas verzió. Gázzal működik hibamentesen? Típushibák vannak-e az autónak? Mit érdemes átnézni vásárlásnál?
-
lsc
nagyúr
-
KrAt
veterán
Szasztok!
Ha valakinek akad Carina E-re 14-es lemezfelni (elvileg 5x100 R14 54-es középfurat), akkor szóljon
természetesen olcsón
Atesz
-
neduddki
nagyúr
HI!
hoppa hoppa mit nem latok: bof, ez volt az elso amit megnesztunk, /elzoo nap kerult a kereskedesbe/ a tetejenek a jobb szelen van vegigyomorgatva, ill. a belseje lelakva a 7 geyrek miatt, amugy az auto rendben van, hogy miert megsem ezt vettuk meg? merrt akereskedi kozolte, hogy nem bisztos, hogy a takaritas belefer a 3.1be es amugy sem engednek belole, mert rajtunk kivul van meg masik vevo, amugy foleg neemtben volt szervizleve a gep, a tutaj nagykatai volt
szoval ugy tunik ket szek koztt a padlon, de hat mit momgyak a hivatasoskrol, mar az is nagy szo a km legalabb nem valtozott:- (udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
Satan_Claus #534 üzenetére
HI!
en is aszittem asztan kiderult:- )
udv
neduddki
p.s. kep az oregrol, es dec20 utan felrakom a hasznaltotora is
mod: a nyariakkal is egy
-
neduddki
nagyúr
válasz
Satan_Claus #532 üzenetére
HI!
2 fele 4a-fe kerlt beepitesre a carina e-be a szegenykevedrekes, felismerheto a majd hemgerfejbe beepitett befecskendezo fuvokakrol, ill a normal ami a szivocsoba fecskendez be, a szegenykeverekes 99-tol 107loig volt emgadva /emlekezim szerint/ a normlal piactol fuggoen 107-115ig ill. 96os rancflvarraskor a 115bol lett 107, de ezt nem tom, hogy csak a emet piacon vagy ugy unblock, azt tom, hogy az evensisben levo 110lovas 4a-fe alulrol erezheton nyomatekosabb, ellenben tetejen az mijenkhez kepest vekonyabb volt, de gyakorlatielg ugye mejjiknek van ertlme?:- )
totoya forumon van kep a ket motorroludv
neduddki
mod: 2felet a fizikai kialakitasra ertem
98vel sohanm csorgott be, de az en emelekeim szeitn az mijenk nem hidros hanem 20Mmkent elenorzeses, amit meg is tettunk nalunk toltott 100Mm utan es tokeltes volt:- ), en is aszittem hogy hidros azert nem erdekelt, de szerelo is aszoszta hogy nem hidros
-
neduddki
nagyúr
válasz
Satan_Claus #530 üzenetére
HI!
mert az itthoni 95ostol csorog a Carina, itt egy formedveny amirol itt is volt szo, raadsul egyik regi munkatarsa volvoja
szoval en igy atszoktam 98ra nem azon a 1xforinton mulik
egyik esmerosom az oktogontol jar patyra kerulve dugos idoket avensis2 1.8val es aszongya 6.5l a nagy atlaga, a rekord meg par eve sved tura alattvolt 5.6l
amugy a 1.6-1.8vvti-t nagy ehezomuveszkent tarjak szamon, de hogy unokabatyam a rav4 2literes kozvetlennel is 7.5pket csinalt a fedelzetiszeritn az sem kutya esmerve digitalis labat:- )udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
Elso tank 42.33l 518km, ami 8.17l/100km, Lukoil 98, Gyongyos
Aszem teljesen elfogadhato, sajnos nem tom mennyit mert a gipsarkany.udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
Satan_Claus #527 üzenetére
HI!
en mar a versorol tudok beszamolni es 9 liter az 1 heti falusi maszkalas eddig, kar hogy ebbol nem akadt hibrid:- (
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki #520 üzenetére
HI!
akkor fojjtassam: komanyzas eroxuksegletevel nagypon legedett vagyok, minidg pont annyiu amennyi en szeretek, azaz picit nehezebb, de ebbol is jon ki, hogy a kormany anaygaval nem vagyok megelgedve /muanyag/, visszasirom a Carina jo kis borkormanayt
motor melegedes futes, tegnap eccaka kiprobaltam 2km utan mar dolt a meleg a futesbol, a hidegvizet jelzo piktogram pedig joval korabban eltuntudv
neduddki
mod: Telcifer: Ember egy otorol meg egy skodkodarol beszelsz Mgadnal tartoszkoccc???:- )))
Manitu: epp ma Almeraztam v. 80kmet. es feletteb elveztem, de ez is hozta a 1.5k rpm-et hidegen indulaskor.
Amugy a Civic is nyit 1.6k rpm-el amit leejt eleg gyorsan. ha mar a civicrol van szo, elviselnem ezt a 1zz-fe-t abbana joszagabn si egy pokoli hosszu valtoval:- )))
-
törölt tag
válasz
neduddki #520 üzenetére
lehet ezek a modern csodak megelegszenek kisebb hideg alapjarattal, de nekem a starlet fagyban ~2200-ra huzta (max fel percre) es az mr2-e is azert 1800 korul van.
p.s.: le nem teszem a hideg kozeledtevel, visszakapja az lm-25-os pacskereket ujrafenyezett felnikkel, aztan hajra!
jah, es mondhat barki barmit az olajcsere-periodusra, az atmoszferikus mr2 is elhasznalta a felszint total-t 9k alatt, olajcserekor megint hatalmas valtozas volt a hangjaban. szoval kovetkezo csere 8k mulvaennyit meger.
-
Satan_Claus
őstag
-
neduddki
nagyúr
HI!
na ma setaltatgattam a versot, kicsereltem a gumit, etc. lassan tankolni kene, ami furcsa, kicsit magas a hidreg alapjatat /2k/, de eleg gyorsan elhagya, ill. a valto a carina , de foleg a civic utan lhetne kicsit hatarozottab /persze itt a viszonyitasi alapokat tessek nezni:- )/
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
Satan_Claus #517 üzenetére
HI!
kosoznom kb sejtem mit jeletn nemit laboroztam belole meg az ozonviz elott /akkor hozott a mos2 egy 5ost/:- ) amugy itt egy jo kis leiras olvasgasd, mod: ill. itt is akdnak jo kis urban legend vadaszatok:- )
az ug7+ hangossagahoz: nekem halkabb mint a dunlop gyorsvalasz, es akkor emg nem beseltunk a pirelli snowcontrol yoko 310rol, imadott gy venturamrol nem is emlegessuk, ha ez lesz eltemleghangosabb gumija en elegedett leszekudv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
koszi mindketotoknek:- )
ma volt eredetvizsgan, a karosszeriasunk vitte /aki a honda csomitartojat is csinalta, kivaloan, fenykipek tc-n:- )/, aszongya idoben indult, es kicsit tul gyorsan ert at szemszed faluba, mint szamitott, mert a csendesseg atveros benne /ezt mongyuk JoAnyam is megcsinalta falul belul, es emg csodalkozotthogy me akaromannyiora lassitani, ill me tokolneka tobbiek:- ) ehethogy vennik ken neki egy kivetitot/
Naszoval Jozsi nagyon elegedett volt a kocsival /pedgi folotteb kritikus egy fajta/
eredetvizsga megvolt, megjottek a ug7+ ok is: /ebbol kovetkiz: van olcson elado 205/55r16 Matador mp58 silica, nem tom a km-et, dot-ot es mejjseget is emg kell meg neznem/
a 75Mm-es szerviz megvolt, aszem nem is fogom bantani csak 90Mm-nel /v. 1ev/
/mos2-s fuchs titan 5w40 a3as jo bele? ennek utanan kell neznem/ ill gyertjat is hozathatok kintorludv
neduddki
mod: Telcifer: minek abba 60? nalam 10w40 visco3000 szinte mindig, most kerult bele a mos2=es, mert abbol van egy kannaval
-
Dare2Live
félisten
válasz
Satan_Claus #512 üzenetére
Én sokat járok 8-10kmeket, baromira nem mindegy fogyasztásnak, hogy a motor 20, 10 vagy épp -20Cs. A legszarabb fogyasztásaimat eddig télen -25Cs reggeli indulásokkal sikerült összehozni (Ausztria hegyen fent) itt voltak 8l+os átlagaim....
Ugyanígy a téli gumi is dob a fogyasztáson pár decit.
olajat max 1év, max 15.000kmenként kell cserélni, ezen nem szabad sporolni.
Ha már láncos VVTid van akkor pedig ajánlom, a 0W30/0wW40es olajokat. Ha eddig nem sporoltál olajon 99% nem fogja enni az a 272.000kmet futott Toyota motor. Ez azért sokat elmond a Toyotakrol.... -
Dare2Live
félisten
zárult ez a félév is fogyasztás ügyileg 5.32l/100km lett a vége összesen 6050kmet gurultunk és 332litert tankoltunk.....
[link]Lehetett volna kevesebb is, csak ugye ki kellett próbálni hátha megéri az E85 (de nem. +20%ot eszik belölle), meg ugye elég sokat jár a kocsi tetőcsomagtartóval aminek a tetején ott van egy szörf.
ne tudd ki: grat. Nekem is egy ilyen kéne, csakhát drága, meg sokat eszik. Így se ocsó. [link]
-
neduddki
nagyúr
HI!
koszi, aszem meg megvan, 1.8 linea, csak a kiporgesgatlot hianyolom belole, gumikat ellben sutgos ledobasra itetettem kell a francnak a Matado:- (
Amugy Joanyam is kezd osszeszokni vele 10 perc vezetes utan es a lemyeg ugyis az, hogy O szeresse:- ) jovo heten atiras es a hozzakapcsolt sallangok es jovo hetvegetol beall az igaba
konnyes szemmel veszunk majd bucsut az Oregtol...udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
Satan_Claus #505 üzenetére
hi!
en aszem hamrosan jobban:- )
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
válasz
Satan_Claus #502 üzenetére
HI!
gt otoalarm, ket evente fejreallt alt 8-10rugo votl a javitasa,ezt unten meg par eve mikro vegleg kidobtam
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
Satan_Claus #500 üzenetére
HI!
oszinte reszvetem:- ), de leglabb bemelexik, mejjik utvonal a nyero ?
nalam a gt atka igy 3 evvel a kiszedes utan is beesett, a villamossagi nem tokeletesen rakta osszje a mazzagokat es levaghta a benzinpumpat a delerel. en mondtam, hogy gyanus a kontakt, de elobb kimutottek a pumpet, de annak kutja bejja sincs, asztan kerut a vilalmsogishoz aki rendbekata a rendetlenkedo mazzagokat, szoval gt-t kerujjetek messzire:- (
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest