Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Nem értem ezt az akku merülést... Honda e hevem van. Kezelési azt írja, hogy 3 havonta 1x fél óra menet kell neki, hogy ne legyen gond az energiaellátással. Itt meg 1-2 hét után lemerülő akkukról olvasok...
Gondolkoztam, hogy márkát váltok a nem túl távoli jövőben, de inkább nem teszem, ha a Toyotánál tényleg ennyire kritikus pont az akku merülés. Lassan 5 éves az autóm és soha nem volt semmilyen akku problémám. Ott az a rohadt nagy hibrid akku. Miért nem tudja az autót "kezelni" a háttérben? Miért hal le egy 2025-ös Toyota hibrid akkuja, miközben van vagy 1.5 kWh-s nagyfesz akku benne. A Hondában 0.9 kWh-s van és elég mindenre is. Félreértés ne essék, nem a Hondát reklámozom, csak nem értem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo 3DS és DS topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Diablo IV
- VGA kibeszélő offtopik
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Gondolkoztam, hogy márkát váltok a nem túl távoli jövőben, de inkább nem teszem, ha a Toyotánál tényleg ennyire kritikus pont az akku merülés. Lassan 5 éves az autóm és soha nem volt semmilyen akku problémám. Ott az a rohadt nagy hibrid akku. Miért nem tudja az autót "kezelni" a háttérben? Miért hal le egy 2025-ös Toyota hibrid akkuja, miközben van vagy 1.5 kWh-s nagyfesz akku benne. A Hondában 0.9 kWh-s van és elég mindenre is. Félreértés ne essék, nem a Hondát reklámozom, csak nem értem...