Hirdetés
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Kempingezés és sátrazás
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
válasz
honeker #24328 üzenetére
Pl. a Yaris Crossban soha nem indul el a közvetlen befecskendezés. Amik tudják ezt (jellemzően a nagyobb teljesitményű, 4 hengeres 4-5. Generációs hibridek és benzinesek - már ahol kaphatóak ilyenek), a terheléstől teszik függővé mikor vált a két befecskendezés közt a rendszer.
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
P2-re tudtok ajánlani helyet, ahol a hátsó ablakokat tudnám fóliáztatni?
Köszi szépen.
-
tycon
tag
Avensisnél (T25) hol lehet egy első radar hangszórót/csipogó vezetéket átjuttatni a műszerfalra, az utastérbe? És melyik biztire tegyem? A csipogón van Off-Low-High, azért akarom belülre rakni, hogy ha nem szokom meg kikapcsolom.
-
honeker
őstag
Atkinson-ciklus Motor van a toyotákban tudja valaki hogy a szivotorokban medig fecskendez és mikor indul el a közvetlen befecskendezés
-
stuka20
senior tag
Itt Győrben is rengeteg a corolla, taxisoknak is - corolla cross, camry, touring sports. De az osztráoknál szinte minden második taxis toyotát használ, volt olyan hely, ahol állt vagy 20 taxi és mind toyota volt. Városi használatban ez a legmegbízhatóbb.
A suvok meg jók ezekre a szar magyar utakra. A yarisom nem szereti az úthibákat és átadja az érzést nekem is.. Győrben meg ritka szar az út mindenhol.Várom én is a vw full hibrid verzióját, ha jó lesz, akkor lehet váltok arra. Rav4 és yaris is hangos 90+ tempónál. Normál hangon beszélgetve hátul már előre kell szólnom, hogy erre fordítsd a fejed, mert nem hallani...borzalmas...
Viszont a yarisban szerintem jók a hangszórók, jó a basszus is, városban. -
stuka20
senior tag
-
ParmaBoy
tag
Senkinek nem valaszolva, de mindenkinek: a hsd atka, h nemzetkozi piac, usa reszen is kaphato, igy az ottani torvenyek vannak betartva itthon is: 2 gallonnak (8liter) lennie kell a tankban, amikor 0km (mile) a hatotav...
Igy szamoljatok a hatotavval. -
VMatteo
őstag
Sziasztok,
YC-nak mekkora a tankja?
-
-
válasz
peetie1 #24295 üzenetére
A Vitarám evett 8,5 liter mikor Budaörs és a Zalaegerszegi m7 lehajtó között kellett mennem és késésben voltam 150 tempomat + rágyorsítás, hogy ne szoruljak be.
Ezért is lett lecserélve + az ikrek cuccai már nem fértek el a vitara csomagtartójában.
Jó lenne egy olyan hybrid toyota aminek van legalább 650 literes csomagtartója. -
válasz
xEon1337 #24294 üzenetére
Én nem vagyok vájt fülű és mivel a Vitara volt az előző kocsim, annál jobb a hangrendszer az ugyan annyi idős Aurisban. Online rádió1-et vagy podcastot hallgatok, nekem teljesen megfelelő.
Az ő előző kocsija octavia kombi (disel) volt az is automata, de neki ez jobban bejön. Annyit mondott, hogy annak nagyobb volt jóval a csomagtartója. Ő is elmúlt 42 szóval volt pár kocsija és vezetett már több, mint 1m km-t, szóval tudja hogy milyen kocsik vannak céges körben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest