Hirdetés
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Tamás88: Karácsonyi hangulat... de másképp
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddsteel
aktív tag
válasz
fokukac
üzenetére
Sajnos kb 20 centi van a fal és az autó orra között. A nagy gáz nem tudom, hogy működne-e, akkor szerintem nagyot is fékezne. Igen, a távolságtartásnál a távolságra gondoltam, nem az érzékenységre. Sajnos (tényleg sajnálom) sokkal gazdaságosabban autózom, mint a távolságtartó, mivel ha nagy távolságúra van állítva, akkor sokkal korábban elkezd lassítani, mint kéne, ha viszont kicsire, akkor megy-megy és a végén lassít indokolatlanul jobban. Ha én vezetek, sokkal jobban "látom előre", mi fog történni, tehát ha indokolt, akkor hagyom menni az autót (pl ha nyilvánvaló lesz, hogy kisorolnak előlem), vagy már jó előre vitorlázva lassítok, nem a végén fékezek nagyobbat. Ezt nem tudom, mikor fogják tudni ezek az asszisztenciák. Ha én vezetek, jobban is fogyaszt az autó - sajnos, nekem jobb lenne, ha lenne egy automatika, ami nálam is jobban csinálná. Ettől függetlenül sokszor bekapcsolom az adaptívot, mert egy hirtelen baleset/váratlan szituációban jó, ha bevágja a féket. Apropó. Tudja valaki, ha NEM kapcsolok semmilyen tempomatot, akkor egy váratlan szituációban fékez az autó helyettem, vagy ez csak bekapcsolt adaptívnál van? Örülnék, ha akkor is tudna fékezni, ha nem használom a tempomatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi